Felismerhetetlen lett Tom Cruise barátnője, a Top Gun szőke bombázója

Vágólapra másolva!
A nyolcvanas években tele voltak vele a magazinok, Harrison Ford, Tom Cruise, Jodie Foster oldalán láthatták őt a mozilátogatók, majd a kétezres években még szerepelt pár filmben. Mint mondta, nem tartotta később a kapcsolatot senkivel a Top Gun stábjából, így aligha volt neki meglepő, hogy nem hívták vissza a folytatásra. Szerinte ő fordított hátat Hollywoodnak, a gyerekei nevelése sokkal fontosabb lett neki, mint a karrierje. Hamarosan 67 éves lesz az egykori bombázó, Kelly McGillis.
Vágólapra másolva!

A Top Gun eredeti szerelmespárosát Kelly McGillis és Tom Cruise alkották, viszont a legfontosabb női főszereplő nélkül folytatódott 2022-ben az 1986-os sikerfilm. A nyolcvanas években tele voltak vele az újságok, magazinok címlapjain, poszterein mosolygott, a folytatásra viszont nem is hívták, teljesen eltűnt a médiából.

Kelly McGillis
Kelly McGillis
Fotó: IMDb

Amikor kiderült, hogy készül a Top Gun folytatása, az akkor 62 éves színésznő elárulta, hogy nem kérték fel a közelgő Joseph Kosinski rendezte folytatásban való szereplésre. „Nem tudom, mit válaszoljak arra, hogy részt veszek-e a promóciós eseményeken, mert nem történt felkérés. Ha mégis megtörténne, akkor fel kellene mérnem, hogy hol vagyok, mit csinálok, mi történik... Nem tudom előrevetíteni, hogy mit tennék vagy mit nem tennék a jövőben. Fogalmam sincs, mert nem tudom, hol leszek" – magyarázta, de nyilvánvalóan nem esett neki jól, hogy nem keresték meg. 

Top Gun, 1986
Top Gun, 1986
Fotó: IMDb

"A filmek furcsa dolgok. Nem igazán tartom a kapcsolatot senkivel… Úgy emlékszem, néha beszéltem pár emberrel a produkcióból, de az az igazság, hogy a filmek nagyon furcsa szituációkat eredményeznek, mert rengeteg ember jön össze a világ különböző pontjairól" – tette hozzá.

Top Gun, 1986
Top Gun, 1986
Fotó: IMDb

Amikor kiderült, hogy Jennifer Connelly hivatalosan is csatlakozik a Top Gun: Maverickhez Tom Cruise nagyon lelkes volt. "Ő egy nagyszerű színésznő, nyilvánvalóan... Ha megnézitek a filmet, látni fogjátok, miért tökéletes hozzá. Nagyszerű szereposztásunk lesz. Nagyon szórakoztató lesz!" - lelkendezett a filmsztár, de amikor megkérdezték Kelly McGillist, mit gondol arról, hogy Connelly lesz a főhős szerelme, csak annyit mondott, hogy bár nem ismeri az akkor 48 éves színésznőt, és "nagyon örül, hogy megkapta ezt a lehetőséget".

Top Gun, 1986
Top Gun, 1986
Fotó: IMDb

McGillis akkor már évek óta távol volt a reflektorfénytől, Észak-Karolinában élt, és szívesen töltötte idejét két gyermekével, lányaival, Sonora és Kelsey Tillmannel. Amikor kérdezték tőle, hogy miért hagyta ott Hollywoodot, azt nyilatkozta, hogy "kijózanodott", és fontos volt neki, hogy rájöjjön, ki ő valójában.

Hogy néz ki most az egykori bombázó? A cikk folytatódik, lapozzon!