Idegesen üzent Király Viktor felesége

Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Király-Virág Anita nemrég békült ki férjével, Király Viktorral, azonban most nem a házassága, hanem gyereknevelése került a középpontba.
Vágólapra másolva!

Király-Virág Anita egy humoros videót osztott meg a közösségi oldalán, amiből azonban botrány lett. A vitát az váltotta ki, miszerint kisfia, Kolen nem szeretne az óvodában aludni, ezt pedig édesanyja sem erőltette rá. A kommentelők tetszését azonban ez nem nyerte el, és többen kiosztották az édesanyát. Szerintük ne a kisgyerek döntse el, hogy hol alszik, ugyanis ez a szülő feladata, ha pedig elviccelik, akkor annak nem lesz jó vége.

A történtek után Király Viktor felesége az Instagram-oldalán üzent a rosszakaróinak.

"Mennyire szomorú, hogy az embereknek nincsen humorérzékük, és nem tudnak elvonatkoztatni a saját beszűkült látásuktól, és hogy mennyire boldoggá teszi őket, ha írnak mások képe alá nagy okosságokat.

Kolen amúgy sem alszik délutánonként, így ha az ágyban ül nézi a plafont és nem történik semmi a két óra hosszában, akkor semmi értelme az ottalvásnak" - fejtette ki. Hozzátette: pár havonta az óvódában altatja Kolent, hátha megjön hozzá a kedve. Ha pedig nem, akkor sincs elkeseredve, ugyanis rengeteg hasznos dolgot tudnának még csinálni, vagy fejleszteni gyereke képességeit - szúrta ki a Ripost.