Vágólapra másolva!
A korábbi F1-es pilóta, Giancarlo Fisichella úgy véli, hogy Lewis Hamiltonnak elsősorban a kvalifikációkon fog meggyűlni a baja a csapattársával, Charles Leclerc-rel. Hozzátette, érdekes lesz a kettejük csatája, mivel mindkét versenyző nagy erőssége az időmérő.

Nehéz dolga lesz Lewis Hamiltonnak a Ferrarinál

Mint ismert, a hétszeres bajnok Lewis Hailton a következő szezont már a Ferrari szerelésében fogja megkezdeni, ahol Charles Leclerc-rel kell megküzdenie. Az esélyekkel kapcsolatban megoszlanak a vélekedések, ám a többség mégis úgy gondolja, hogy Leclerc a Ferrarinál szerzett tapasztalatával, valamint a nyers tempójával fel fogja adni a leckét a brit bajnoknak - írja a Motorsport. 

Lewis Hamilton, Ferrari
Lewis Hamilton 2025-től a Ferrari versenyzője lesz 
Fotó: Italpassion 

„Nehéz lesz” – utalt Hamilton helyzetére Giancarlo Fisichella

 az Express Sport kérdésére. „Ő és Charles két rendkívüli versenyző, gyorsak, különösen a kvalifikációkon” – utalt arra, hogy elsősorban a szombati napokon várható nagy tűzijáték az újdonsült csapattársak között.

Charles mindig az élmezőnyben van, sok pole pozíciót szerzett

– tért rá a monacóira, aki több alkalommal is borsot tört a Red Bull és Verstappen orra alá a kvalifikációkon. „Már néhány éve beépült a csapatba, szóval Lewisnak nem lesz könnyű őt legyőzni."

Fisichella  - aki ugyancsak kipróbálhatta magát a Ferrariban, ráadásul neki az idény közepén kellett átülnie a maranellóiak autójába, ami nem igazán sikerült túl fényesre, mivel a háromszoros nagydíjgyőztes szerint az olaszok autója nehezen vezethető - úgy gondolja, nagyon koncentráltnak kell lennie Hamiltonnak, sok időt kell töltenie a gyárban, Maranellóban, a szerelőkkel.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.