Egy férfi megölte a barátnőjét miután a nő felfedezte, hogy nyomkövetőt tett az autójára

Vágólapra másolva!
Egy amerikai férfi kegyetlenül meggyilkolta a barátnőjét, azután, hogy összeveszett vele, mivel a nő megtalálta és eltávolította a nyomkövetőt, amit a férfi tett rá az autójára. A férfi már évek óta fenyegette és rettegésben tartotta a nőt – írja a People.
Vágólapra másolva!

Július 13-án reggel kilenc órakor a 21 éves Armoni Henry besétált abba az Illinois állambeli boltba, amelyben a barátnője dolgozott, majd a pár vitatkozni kezdett.

A vita tárgya az volt, hogy a nő tudomást szerzett arról, hogy a férfi a tudta nélkül egy nyomkövetőt szerelt fel a kocsijára, amit a nő levett róla.

A férfi már korábban is birtoklóan és féltékenyen viselkedett a nővel és többször meg is fenyegette, hogy ha szakít vele, akkor bántani fogja a családját.

A pár bement az üzlet hátsó részében található személyzeti szobába, majd pár perc múlva lövések dördültek el és Henry elmenekült a helyszínről. A

szobában holtan találták a 21 éves Jailene Florest, akit a párja többször is meglőtt.

A bolt kameráinak a felvételei és személyzet személyleírásai alapján egyértelmű, hogy a gyilkosságot a férfi követte el, akit nem sokkal később a rendőrök el is fogtak.

A férfit letartóztatták és gyilkossággal gyanúsítják.