Újabb sztárfellépőket jelentettek be a Sziget Fesztiválra

Vágólapra másolva!
Újabb sztárokat jelentettek be az idei Sziget Fesztiválra. A most bejelentett majd 50 fellépő közt szerepel az Oasis első nagylemezével turnézó Liam Gallagher, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex. Érkezik még Janelle Monáe, Raye és Tom Odell is.
Vágólapra másolva!

Tovább bővült a Sziget sztárfelhozatala. Az eddigi bejelentésből már tudjuk például, hogy a Nagyszínpadon fellép Fred again.., Sam Smith, Stormzy és Martin Garrix is.

Sikerült például meghívnunk egy fesztiválos fellépésre Liam Gallaghert , aki egy különleges turné keretében az Oasis 30 éve megjelent debütáló lemezét, az énekes szerint a '90-es évek legfontosabb albumát, a Definitely Maybe-t adja elő – javarészt szólókoncerteken - az évforduló alkalmával” – mondta Kádár Tamás a Sziget főszervezője.

A Szigeten lép fel – idén ritka, vagy talán egyetlen európai koncertként – generációjának egyik legsokoldalúbb előadója, Halsey . A jellegzetes énekhangjáról ismert énekesnőt számos díjjal jutalmazták, többek között bezsebelt már három Billboard Music Awards-ot, egy Billboard Women in Music Award-ot, egy American Music Award-ot és háromszor jelölték Grammy-díjra is.

Szintén a Nagyszínpadra várjuk idén az elektronikus zenei Grammy-rekordert, arénák és fesztiválok fő fellépőjét, Skrillex-et is

 - mondta Kádár. „

Milyen szerencsés egybeesés, hogy az elektronikus zenei „dreamteam” tagjai ugyanazon a napon, a Sziget zárónapján lépnek fel a fesztiválunkon; Skrillex-et Fred again.. követi a Nagyszínpadon, majd ezután kezd a Revolut Színpadon Four Tet” – tette hozzá sokat sejtetve a főszervező. 

Jön Janelle Monáe, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, nem mellesleg bestseller író, divatikon és színész, akinek tavaly jelent meg legújabb, nagysikerű albuma. Janelle Monáe The Age of Pleasure című 4. lemeze két kategóriában is jelölést kapott az idei Grammy-n, Monáe ezzel összesen 10 alkalommal volt nominált a legnagyobb presztízsű zenei díjra.

Hatodik nap a Szigeten - Forrás: Sziget Official

Nagyszínpadra érkezik az énekes-dalszerző Raye is, aki történelmet írt az idei Brit Awardson, már azzal is, hogy megdöntötte az egy évben, egy előadó által begyűjtött jelölések számának rekordját. Érkezik a Szigetre a Spotify-on már mintegy 2,3 milliárd lejátszást számoló Another Love című számával a köztudatba berobbant Tom Odell is. És ott lesz a Nagyszínpadon a több milliárd streamet elérő, legendás arénákat elárasztó és széleskörű kritikai elismerést kivívó, platina minősítésű Los Angeles-i rock csapat, a LANY, vagy a rockot, elektronikát és a pszichedelikus zenét ötvöző, kísérleti, avantgárd zenei stílusairól ismert Yves Tumor is.