Földönkívüli nőről mutatott fotót Uri Geller

ufo, földönkívüli
Illusztráció
Vágólapra másolva!
Uri Geller az X-oldalán (korábbi Twitter-oldal) mutatott egy fotót, amelyen szerinte egy női idomokkal rendelkező gömbölyded és meztelen földönkívüli lény látható. Az ominózus felvétel egy elhagyatott épület pincéjében készült egy 2004-es találkozás során.
Vágólapra másolva!

A híres illuzionista szerint a földönkívüli lénnyel egy biztonsági őr találkozott még 2004-ben a mexikói Nueva Leonban, akit az eset nagyon felkavart. Szerencsére sikerült is lencsevégre kapnia az idegent, ez a felvétel jutott el nemrég Uri Gellerhez.

- mesélte Geller.

A földönkívüliek létezésére és a felvétel valódiságára több magyarázattal is szolgált Strieber: a fotón jól látható a meztelen lény női nemi szerve, annak ellenére, hogy az UFO-kal foglalkozó irodalomban a két nem eltérő testrészeiről szinte alig lehet olvasni bármit is. Másodszor azt is tudni vélik a beavatottak, hogy az ilyen idegenek másképp szaporodnak, mint mi emberek.

A most 76 éves Geller azt is állítja, hogy több mint 50 évvel ezelőtt maga is tartott a kezében valamit, amit egy UFO-darabnak azonosítottak, és hiszi, hogy a kormányok szándékosan titkolják a földönkívüliek létezésének bizonyítékait, mert az emberek "nem tudják kezelni az igazságot".

Illusztráció Forrás: Origo

"Megmutattak egy darabot, és megkértek, hogy fogjam meg, és írjam le, mit érzek. Fémes volt, sima, gyöngyházszerű, szivárványosan tükröződő 'bőrrel'. Amikor megfogtam, rezgéseket éreztem. Úgy éreztem, mintha a lény élt és lélegzett volna" - mesélte az illuzionista, aki hozzátette: a földönkívülivel való közeli találkozására azután került sor, hogy magas rangú tisztviselők beszervezték a CIA-hoz képességei miatt.

Forrás: Daily Star