Majka kínos magyarázkodásba kezdett újabb botránya miatt

Majka
Fotó: Instagram/Majka
Vágólapra másolva!
Majka lekezelő stílusban válaszolt az énekesnek, akinek együttműködést, segítséget ígért, de aztán soha nem találkoztak.
Vágólapra másolva!

Majka egy hosszú Facebook-posztban reagált a körülötte kirobbant botrányra. Mint írtuk, a Sztárban sztár leszek! énekese, Károlyi Róbert azt állította, hogy Majka átverte: a kamerák előtt ígért segítséget neki a karrierje elindításához, de ebből aztán nem lett semmi.

"Miután lement a forgatás, az ott lévő kollégák mondták nekem, hogy: Robi, fuss be az öltözőbe, ott van Majka, cseréljetek számot, ebből még lehet valami. Nyilván éltem ezzel a lehetőséggel, azonnal rohantam be hozzá, hogy beszéljünk. De 

amikor megemlítettem neki, hogy cseréljünk számot, az az igazi erőltetett mosoly…

Itt már tudtam, hogy nem számíthatok sok mindenre" – mesélte Károlyi Róbert.

Majka lekezelő stílusban reagált

Majkát láthatóan feldühítette, hogy a kezdő énekes hazugsággal vádolta, kimondottan magas lóról válaszolt neki: "Megint arra kényszerülök, hogy olyan emberek vádjai miatt kelljen magyarázkodnom, akiknek életük legszebb pillanatai közé tartozik, hogy egyáltalán diskurzusba keverednek velem" – írta többek között.

"Azzal vádolsz a videódban, hogy a telefonszámom nem adtam oda... A telefonszámom – ha megbocsátasz – csak azoknak az embereknek adom meg, akik közel állnak hozzám, vagy napi vagy heti kapcsolatban vagyok velük. 

Ezt majd remélem, akkor megérted, mikor sikerül a hőn áhított karriert megcsinálni...

Mielőtt hatásvadász vagy kattintásvadász videókat teszel közzé az én nevemmel (mint a legrosszabb bulvárlapok), azért rám írhattál volna még egyszer (vagy akár többször), hogy helló Majka, mi újság? Lesz ebből valami?" – folytatta Majka, holott Károlyi Róbert azt is elmesélte, hogy többször kereste.

Két alkalommal is ráírtam, először a műsor után, akkor azt a választ kaptam, hogy szólok, ha csinálom a lemezt.

Azóta Majka kiadott új dalt, még másik versenyzővel is, de nekem senki nem szólt. Még egyszer megkerestem, akkor egy rockjelű emojit küldött vissza. És természetesen minden, amit mondott nekem, abból semmi sem valósult meg" – mondta Károlyi Róbert.

Majkát támadják a hozzászólók

Majka indulatos posztja végén még arra is kitért, hogy Károlyi Róbert tehetsége édeskevés egy komoly karrierhez, a stílusa azonban a követői közül is sokakat felháborított.

Kicsit szerényebben, az szerethetőbb lenne!"

– írta valaki, amivel többen egyetértettek. "Mondjuk mennyivel szebb lett volna tőled is, ha írsz neki egy üzenetet, hogy »bocs, de nem«, mert csak addig tartott a felajánlás, míg nem láttál nagyobb lehetőséget másokban…" – vélte egy másik kommentelő.

"Nem tudom, ha figyelmes voltál a posztra, ő sem neheztel rád, csak csalódott. Valóban nem adtál ki semmi albumot, 10 éve abból haknizol, amit Curtissel összepakoltál. De azon se kell már csodálkozni, hogy nem sok ember ismeri a telefonszámod. 

A szöveged ellenére elfelejtetted te is, hogy honnan indultál,

Dopeman és Curtis között te is csak kerested a sikert. Gondolom akkor neked is jól esett" – idézett egy újabb hozzászólást a Bors.