Alig lehet ráismerni a gyönyörű magyar DJ-re

Vágólapra másolva!
A kisfia első születésnapja után már a következő terhességén gondolkodik Kustánczi Lia.
Vágólapra másolva!

Kustánczi Lia 39 évesen várta az első gyerekét, a szülés előtt pedig többször elmondta, hogy anyaként vissza is vonulna, nem szeretne tovább DJ-zni – a modellkedés után ugyanis azt csinálta több mint tíz évig. A modellnek annyira megtetszett az anyai szerep, hogy pár hónappal a kisfia megszületése után megfordult a fejében a következő baba gondolata. Az elmúlt időszakban, a szülés után újra bomba formába lendült, 25 kilót fogyott, így könnyebben tudja ellátni a feladatait is. Nemrégiben Benett első születésnapját szervezte.

„Az egyik visegrádi hotelben ünnepeltük Beni első születésnapját. Azt akartam, hogy nagyon boldogan teljen ez a nap, ezért igyekeztem olyan helyszínt találni, ahol a szűk családi kör, illetve a barátok összegyűlhetnek, és aki gyerekkel jön, az is találjon megfelelő programot. Másfél, csodálatos napot töltöttünk ott” – mesélte a barna szépség a hot! magazinnak.

Bár a munka sok idejét felemészti, arra törekszik, hogy a családra is kellő figyelmet fordítson.

„Reggel és este mindig a kisfiammal vagyok, és figyelek rá, hogy heti három délután is együtt legyünk, de a családtagjaink sokat segítenek. Szerintem egy vállalkozásnál jelen kell lenni, hogy az sikeres legyen” – emelte ki.

A tesóval kapcsolatban elárulta, hogy a kor nem számít, még több gyermeket szeretne, elsősorban egy kislányt.

Több gyereket szeretnék még! Bár fiús anyukának tartom magam, annyi cuki kislánnyal találkozom, hogy beadnám a derekamat egy kislányhoz is–

 mesélte a lapnak.

Rengeteget fogyott a szülés óta

Tartott  a szüléstől

Első terhessége alatt a korát egyébként nem tartotta problémának, a szüléstől azonban tartott egy kicsit: "Természetesen az új élménytől tartok. A párommal egyébként járunk felkészítésekre, próbálok majd úgy a szülőszobára menni, hogy van rálátásom a dolgokra. Szeretném az első aggodalmakat egy kicsit csillapítani. Szerintem minden édesanyában van egy kis félelem, hogy minden rendben lesz-e abban a pár órában, hát ez az én esetemben sincs másként" – mondta.

Komplikáció lépett fel a szüléskor

"Vérvételre mentünk éppen, amikor benntartottak a kórházban, mert a pici nyomta a májamat.

Az epeműködésem emiatt felborult és allergiás reakció lépett fel. Viszketett a hasam és kiütéseim lettek. Azt mondta a doktor úr, hogy várandósan nem szedhetek semmilyen gyógyszert az allergia ellen.

Várható volt, hogy a helyzet a következő napokban csak rosszabb lesz, így a császármetszés mellett döntött" - mondta tavaly.