Válságba került Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága

JennfierLopezBenAffleck, Jennfier Lopez, Ben Affleck
AFP or licensors/US actress/singer Jennifer Lopez and US actor Ben Affleck arrive for the premiere of "The Mother" at the Westwood Regency Village Theater in Los Angeles, California, on May 10, 2023. (Photo by Michael Tran / AFP)
Fotó: Michael Tran / AFP
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és Ben Affleck közel húsz év után találtak egymásra, azonban úgy tűnik, hogy másodszorra is válságba került a kapcsolatuk.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata mesébe illő. A 2000-es évek elején alkottak először egy párt, azonban eljegyzésüket 2003-ban felbontották, majd 2004-ben szakítottak. Eltelt közel 20 év, majd 2021-ben bejelentették, hogy ismét egymásra találtak. 2022 július 16-án Las Vegas aprócska kápolnájában titokban mondták ki a boldogító igent, azonban úgy tűnik, hogy kapcsolatuk válságba került, a válás felé közelítenek. 

A pá egyik közeli ismerőse azt mondta, hogy Lopez és Affleck egyre többet veszekednek. Míg a férfi Los Angelesben forgat, addig Lopez New Yorkban dolgozik, és folyamatos megerősítésre van szüksége, ez pedig rengeteg feszültséghez vezet kettőjük között. 

Ha házasok akarnak maradni, mindkettőjüknek változtatniuk kell a viselkedésükön.

 Jennifer látszat világában él, és az emberek már nem veszik be a színjátékot. Csalónak és nárcisztikusnak tartják, és olyasvalakinek, aki nem érzékeli a körülötte lévő valós világot" - mesélte.

Jennifer nagyon rosszul viseli, hogy távol van Bentől, így nem kapja meg tőle azt a figyelmet, amire vágyik.

 A csodának határozottan vége van" - magyarázta.

Az énekes-színésznő népszerűsége az utóbbi időben csökkent, ami miatt legtöbben a férjét okolják - olvasható a Hindustan Times oldalán. 

Jennifer Lopez szigorú főnök

Az énekes-színésznő sminkese, Scott Barnes azt állítja, hogy a sztár azért rúgta ki, mert őt hibáztatta azért, hogy a Marc Anthonyval tartott titkos esküvője kiszivárgott. Miután azonban kiderült, hogy tévedett, Lopez újból alkalmazta a nőt, aki a következőt mondta egy interjúban.

"Ez egy nagy félreértés volt... Rengeteg dolog vár ránk, és nagyon hiányzol, szóval térjünk vissza újból a munkához" - idézte Jennifer Lopez szavait Barnes.

Egy korábbi alkalmazottak szerint Jennifer Lopez sokat követel. A munkavégzés 12 órás munkaidőt foglal magában, heti hat napon keresztül, ráadásul az emberek egyáltalán nem nézhetnek rá, mikor otthon tartózkodik.

Ilyen vele a szex

Kollégájával, a Step up filmek sztárjával, Ryan Guzmannal is ágyba bújt. A férfi most először árult el intim titkokat a színésznőről, melyek A szomszéd fiú forgatásán történtek.

A filmben Jennifer Lopez egy frissen elvált nő, aki egy éjszakás kalandba bonyolódik tinédzser fiának legjobb barátjával, akit Ryan Guzman alakít. A pikáns szexjelenetükről most először mesélt Guzman.

"Érzéki szuggesztív és intim volt. A jó szerető mindent megtesz, hogy a másik ember kedvében járjon.

Csak érezni akartuk egymás testét, és megpróbáltunk úgy mozogni, hogy az mindkettőnknek jó legyen.

A szex egyfajta beszélgetés, amelyet a testeddel és az érzelmeiddel közvetítesz. Összhangban kell lenni a másik emberrel, ami itt abszolút megvolt. Tudtam, mit csinálok, amire eddig soha nem panaszkodtak" - hangsúlyozta.