Ilyen állapotban van Bodrogi Gyula a balesete után

Vágólapra másolva!
Néhány hete érte baleset, máris visszatért.
Vágólapra másolva!

Néhány hete eltört Bodrogi Gyula válla - tudta meg az Origo. A 90 éves színész az Egri csillagok előadása után jött ki a Nemzeti Színházból, amikor a művészbejárónál található egyik lépcsőn megbotlott, majd elesett. A művésznek heteket kellett kihagynia a munkából a válltörés miatt, csütörtök este azonban újra színpadon állt. Bodrogi Gyula azt mondja, olyan lehetőség fel sem merült, hogy nem tér vissza.

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, a József Attila Színház, a Vidám Színpad és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja nem csinált nagy ügyet a balesetből, szíve szerint már másnap játszott volna, ha a családtagjai el nem viszik orvoshoz, és ki nem derül, hogy eltört a csontja. A kényszerpihenőt nagyon nehezen viselte a művész. 

A színész tényleg jól van, ezt bizonyítja az is, hogy csütörtökön ismét színpadra állt. A Karinthy Színházban, Valcz Péter és Olt Tamás: NAGYMESTER című darabját adták, amiben Balázs Andreával, Csapó Judittal és Benedek Dániellel játszik együtt a legenda - írja a Bors.

Visszatértem!

— mondta. Bodrogi Gyula.

Hogy milyen volt az este? A közönség... Nekem mániákusan szerelmem a közönségem. Csodálatos fogadtatásban volt részem, nagyon megható volt. Állva tapsoltak

— mesélte a színművész, aztán így folytatta: 

"Fantasztikus volt újra színpadon lenni. Egyébként olyan egy percig sem volt, hogy nem térek vissza! Sérülés ide, törés oda. Most viszont végre elmondhatom, hogy kijavult a vállam! Majdnem teljesen jó, köszönhetően Nellikének, a gyógytornásznak. Egyébként még jár hozzám, egy-két kezelésre szükségem lesz, mert a vállam jelenleg csak 80 százalékos" - árulta el a lapnak.

Kilencvenévesen is aktív

"Rafinált dolog ez a kilencven év... sokan keresnek, hívnak, interjúkat szeretnének velem készíteni, ami egyrészt nagyon megtisztelő, másrészt elszomorító, mert ezt mindenki különlegesnek tartja. Nem olyan természetes, hogy eddig elevickél az ember" - mondta Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas színész, a Nemzeti Színház művésze nemrég az Origónak. Arról is beszélt, hogy szerinte milyen a jó színház, mit jelent az, ha a színház szórakoztat, miért nem szeret veszekedni és miért a leghálásabb az életében.