Újabb luxusnyaralásával dicsekszik a Kőgazdag Fiatalok sztárja

Vágólapra másolva!
Nemrég tért haza, máris a következő utazását tervezgeti Ágoston Filip, aki egymillió forintot is kifizet egy hotelben töltött éjszakáért.
Vágólapra másolva!

Ágoston Filip a TV2 műsorának, a Kőgazdag Fiatalok első évadának egyik szereplője volt, a luxust továbbra sem veti meg, sőt. "Minden évben ilyenkor el szoktam utazni külföldre, ez most is így történt, annyi különbséggel, hogy az utazás napján lett minden lefoglalva.  Ahogy megfogant az ötlet, már néztük is a repjegyeket. Szerencsére minden programra és bulira sikerült jegyet szerezni, amit kinéztünk” – kezdte a Ripostnak.

"Malagán szálltunk le a géppel és helikopterrel mentünk át Marbellára, ahol egy hatalmas házat béreltünk. Hét hálószoba és nyolc fürdőszoba volt az ingatlanban medencével. Nagyon jó volt, még talán életemben soha nem voltam ekkora házban, amit most béreltünk. Nagyjából 2500 négyzetméteres volt a ház maga és akkora volt a medence, mint egy uszodában. Egymillió forintba került a szállás éjszakánként"  - mesélte, és az újabb úti céljait is elárulta.

"Már lefoglaltam egy barcelonai utazást nyárra, de a legközelebbi út Los Angeles-be visz, megyünk fesztiválozni. Egy jachtozás is be van tervezve nyárra Saint-Tropez-ban" - tette hozzá.