Sokkoló fotók: felismerhetetlen lett Magnum, Tom Selleck

Tom Selleck, színész
Fotó: CBS via Getty Images/Magnum PI
Vágólapra másolva!
Tom Selleck a nyolcvanas években igazi bálvány volt: a férfiak irigyelték, a nők pedig teljesen odavoltak érte. A színész jövőre már 80 éves lesz, a mostanában készült képei alapján pedig árnyéka egykori önmagának.
Vágólapra másolva!

A jóképű világsztár 1945-ben született Detroitban, jövőre kereken 80 éves lesz. Színészi pályafutását egy Pepsi-reklámban kezdte meg, amit egyrészt sármos külsejének, másrészt kosárlabdatudásának köszönhetett. A színészi karrierre sokat kellett várnia, már 30 éves is elmúlt, amikor a reklámfilmeken és néhány sorozat próbafelvételén túl tudott jutni.

Tom Selleck, színész
1985-ben így nézett ki, imádták a nők
Fotó: Ron Galella / Ron Galella Collection via Getty Images

Nagyon örült, mikor felkérést kapott egy új próbaepizód leforgatására, ami a Magnum P. I. című televíziós sorozathoz készült. Ez aztán meghozta Tom Sellecknek a sikert: 1980 és 1988 között 162 epizódot forgattak le belőle, világszerte megismerték. A fiatalabb generációk a Jóbarátok színészeként ismerhetik: ő alakította Richard Burke-ot, aki Monica egyik legnagyobb szerelme volt a sorozatban.

Fotó: NBCUniversal via Getty Images)

Bár Tom Selleck már egy ideje nem annyira aktív, és ritkán szerepel a nyilvánosság előtt, a közelmúltban több paparazzi kép is készült róla. 

Tom Selleck, színész
2022-ben készült róla a felvétel
Fotó: James Devaney/GC Images/Getty / James Devaney/GC Images

Tavaly novemberben a Daily Star osztott meg egy friss képet az egykori Magnumról. Azt írták, külseje miatt elkezdtek aggódni Tom Selleck rajongói. Nem hasonlít arra az emberre, aki egykor a Jóbarátok szemésze vagy éppen a Magnum sztárja volt.

Ikonikus bajusza helyett szakállat viselt
Fotó: Jeff Rayner/Coleman-Rayner

Arról már korábban írtunk, hogy a világsztárnak a National Enquirer szerint reumatoid artritisz, egy ízületi deformitásokat okozó betegség gyötri, az erre szedett szteroidoktól pedig akár meg is vakulhat a szakértő orvos szerint, hiszen a szer szürke- vagy zöldhályogot okozhat. Az viszont bizonyos, hogy Tom Selleck a lapot korábban már beperelte.

Nemrég újabb felvételek készültek róla. Lapozzon, nézze meg ezeket is!