Lenyűgöző képek készültek a Next Top Model Hungary sztárjairól a tóban lebegve - galéria

Vágólapra másolva!
Nagyon nehéz feladatot kaptak a versenyzők a műsor ötödik részében, a Hévízi-tóban kellett ruhában lebegniük a fotózáson.
Vágólapra másolva!

Egyre durvább és kegyetlenebb feladatokkal néznek szembe azok a lányok, akik még versenyeznek Magyarország leendő topmodellje címért. A tét óriási: a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződése vár a győztes modellre, ezenkívül még a Schwarzkopf Gliss márka magyarországi nagykövete lehet 2024-ben, és szerepelhet a Joy magazin címlapján is.

A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük van - ezt a legutóbbi adásban is bizonyítaniuk kellett. Nagyon nehéz feladatot kaptak a versenyzők a műsor ötödik részében, a Hévízi-tóban kellett hosszú ruhában lebegniük a fotózáson. Sokan féltek a mélységtől, a víztől, de olyan versenyző is volt, akit a hideg zavart leginkább. 

Nézze meg a csodás képeket, melyeket Martin Vanda fotós készített a lányokról!

A feladatokban ezúttal Vidéki Vivien teljesített a legjobban, Kouyaté Hawa Krisztina és Naledi Ncube maradtak utolsóként a zsűri előtt. Végül az utóbbi, dél-afrikai származású versenyző búcsúzott a TV2 műsorától, aki teljesen összeomlott.