Két világsztár is gratulált a magyar színésznőnek

76th Directors Guild Of America Awards - Inside, Ruffalo, Stone
Fotó: Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Hollywood két nagyágyúja, az Oscar-díjas Emma Stone és a Golden Globe-díjas Mark Ruffalo köszöntötte Vágó Zsuzsit gyermekei érkezése alkalmából. Az énekes-színésznő a Dankó Rádió műsorában osztotta meg, hogy hangmérnök férje 2021-ben dolgozott együtt a Szegény párák című film főszereplőivel, ekkor kapott tőlük nem mindennapi jókívánságot.
Vágólapra másolva!

Két évvel ezelőtt ikreknek adott életet Vágó Zsuzsi, a hazai zenés színház egyik meghatározó alakja. A színművész a Dankó Rádió Túl az Óperencián című műsorában idézte fel a várandósság izgalmas időszakát, és annak történetét is elmesélte, milyen meglepetéssel tért haza egyik nap férje, ami még különlegesebbé tette a babavárást.

VágóZsuzsi
Vágó Zsuzsit nagy megtiszteltetés érte, amikor a vilgásztárok személyesen neki üzentek
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A férjem, Tomi hangmérnök, nagyszerű szakember és apa. A többi között a Szegény párák című hollywoodi produkcióban is dolgozott.

Akkoriban még várandós voltam a kislányainkkal. A női főszereplő, az alakításával Oscar-díjat nyert Emma Stone levelet írt, míg a férfi főszereplő Mark Ruffalo videóüzenetben adta át nekünk jókívánságait” – osztotta meg Vágó Zsuzsi a Dankó Rádió hallgatóival, hogyan érkeztek az emlékezetes üzenetek. Hozzátette, bár terhessége sokáig rosszullétektől mentes volt, és az első időszakban dolgozott is, a harmadik trimeszterben felgyorsultak az események.

76th Annual Directors Guild of America (DGA) Awards - Arrival
Emma Stone és Mark Ruffalo személyes jókívánságukat küldték a magyar színésznőnek és férjének
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

Hédi és Lujzi sürgősségi császárral jöttek világra. Nagy küzdők, hiszen koraszülöttek.

Az egész életemben rájuk vagyok a legbüszkébb. Hosszabb időt töltöttünk kórházban. Dalokat énekeltem nekik, amit nemcsak ők, hanem az osztályon dolgozó nővérkék is szerettek” – emlékezett vissza a kismamaság első pillanataira az előadó. A teljes beszélgetés elérhető a Dankó Rádió Médiaklikk-oldalán.