Hihetetlen titkok derültek ki a legnagyobb világsztárokról

Vágólapra másolva!
Mindenki a sztárok titkaira kíváncsi, azonban ezek sokszor zárt ajtók mögött maradnak. Azonban többször is előfordult már, hogy egy-egy alkalmazott pletykált, ezért nem véletlen, hogy hatalmas összegért cserébe titoktartást iratnak velük alá. Kiderült azonban, hogy Kim Kardashian rendetlen, Christina Aguilera magányos, Britney Spears pedig szexfüggő.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez

Az énekes-színésznő sminkese, Scott Barnes azt állítja, hogy a sztár azért rúgta ki, mert őt hibáztatta azért, hogy a Marc Anthonyval tartott titkos esküvője kiszivárgott. Miután azonban kiderült, hogy tévedett, Lopez újból alkalmazta a nőt, aki a következőt mondta egy interjúban.

"Ez egy nagy félreértés volt... Rengeteg dolog vár ránk, és nagyon hiányzol, szóval térjünk vissza újból a munkához" - idézte Jennifer Lopez szavait Barnes. 

Egy korábbi alkalmazottak szerint Jennifer Lopez sokat követel. A munkavégzés 12 órás munkaidőt foglal magában, heti hat napon keresztül, ráadásul az emberek egyáltalán nem nézhetnek rá, mikor otthon tartózkodik.

Jennifer Lopez
Fotó: Jennifer Lopez / Instagram

Kim Kardashian

Egy volt alkalmazottja szerint a valóságshow-sztár gardróbjában bár rengeteg márkás ruha található, azonban ezek össze-vissza vannak felakasztva, és hatalmas a káosz. Amikor Kardashian hazaér, a földre dobja a ruháját, és az alkalmazottak feladata ezeket összeszedni. Habár Kim megjelenése szinte mindig tökéletes, úgy tűnik az otthonában a rendetlenség jellemzi őt.

Kim Kardashian
Fotó: Kim Kardashian / Instagram

Olivia Wilde

Olivia Wilde és Jason Sudeikis egykori dadája egy interjúban részletezte, hogy Wilde Harry Styles miatt hagyta el Sudeikist. A dada azt állította, hogy a pár gyakran ordítozott egymással, és hatalmas vitáik voltak. Egyszer állítólag annyira elfajult közöttük a viszony, hogy a férfi a színésznő autója alá feküdt, ezzel megakadályozva, hogy a nő elhagyja őt. Azt állította, Sudeikis akkor is ideges volt, mikor látta, hogy Wilde egy különleges salátát készít Styles számára, ugyanis akkor már viszonyuk lehetett.

Olivia Wilde
Fotó: Olivia Wilde / Instagram

Britney Spears

Az énekesnő az elmúlt években a botrányai miatt került a címlapokra, ezért egyáltalán nem meglepő, amit a házvezetőnője állít róla. Spears igazi luxusban él, azonban az állatainak nem mindig adja meg a kellő figyelmet és törődést. Előfordult olyan, hogy napokig elfelejtett enni adni kis kedvenceinek; ráadásul még arra is lusta volt, hogy kiengedje őket a hatalmas kertbe, ezért a lakásban mindenhol kutyapiszok volt. Azt is megosztotta, hogy Spears felnőtt játékokat tart egy hasonló szobában, mint amilyet A szürke ötven árnyalata című filmben lehetett látni - írja a BuzzFeed.

Britney Spears
Fotó: Britney Spears / Instagram

A folytatásért lapozzon tovább!