Először beszélt a szakítása részleteiről a Dancing with the Stars táncosnője

Vágólapra másolva!
Tóth Katicát a Dancing with the Starsban ismerhette meg a közönség, tavaly Szabó András Csuti táncpartnereként tűnt fel a TV2 táncos show-jában, akivel a hetedik helyig jutottak. A táncosnő hosszú évekig alkotott egy párt Suti Andrással, és az ő szakításuk után hamar rátalált a boldogságra Tasi Dávid, a Sztárban sztár leszek! énekese mellett. A kapcsolat azonban elhamarkodottnak bizonyult, ugyanis rövid időn belül ők is szakítottak, azonban a részletekről eddig nem szólaltak meg.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars két táncoa, Tóth Katica és Suti András nyolc évig voltak egy pár, majd két és fél évvel a lánykérés után megváltozott közöttük valami. A világjárvány ideje alatt jöttek rá arra, hogy jobb lenne nekik külön utakon folytatni, ezért felbontották az eljegyzésüket, de megmaradt köztük a jó viszony, nemrég táncbajnokságot is nyertek együtt.

Tóth Katica még tavaly karácsonykor tudatta a nyilvánossággal, hogy újra szerelmes, és a Sztárban sztár leszek! előző évadában feltűnt Tasi Dáviddal alkotnak egy párt. A kapcsolat azonban nem bizonyult túl hosszú életűnek, ugyanis pár hónap alatt szakítottak, azóta sem békültek ki. Azóta egyikük sem beszélt a történtekről, a táncosnő most elárulta, hogyan érzi magát ennyi év után újra egyedülállóként, és készen áll-e egy újabb kapcsolatra.

Nincs jelenleg párkapcsolatom, de úgy érzem, hogy nem is férne most bele a mindennapjaimba, annyira lekötöm magam még akkor is ha nem kéne.

Sőt, még a szabadidőmben is azon gondolkodom, hogy mit lehetne még csinálni. Nagyon sokáig kapcsolatban voltam, tehát azt, hogy milyen az egyedüllét most tudom igazán megtapasztalni és nagyon élvezem" - magyarázta Tóth Katica, aki most azért boldog, mert karrierjében jó úton halad, sikereket ér el, és szeretné kiélvezni ezt az időszakot.

Nem érzem, hogy rossz lenne egyedül. Sokkal jobban megszerettem magamat ezáltal, hogy egyedül vagyok és nagyon élvezem, hogy mindenhol meg tudom állni a helyem.

Most úgy érzem bármit meg tudok oldani, ami velem szembejön és nem kell hozzá más, hogy megálljam a helyem. Nagyon sok dologban változtam az elmúlt egy évben, határozottabb és magabiztosabb lettem, sőt olyan helyzeteket is megtanultam kezelni, amikről nem is gondoltam volna, hogy képes leszek egyedül megoldani" - mondta a Borsnak a táncosnő, aki a szakítás után tapasztalja, hogy milyen igazán önállónak lenni, bár nem zárkózik el az új kapcsolat gondolatától sem.