Együtt vetkőztek bikinire a Házasság első látásra bombázói - videó

Házasságelső, HázasságHilda
Házasság első látásra, Hilda
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra sztárjai a műsor forgatása után is jó barátságban maradtak, hiszen elég gyakran osztanak meg közös találkákon készült felvételeket egymásról a közösségi oldalaikon. Most Hilda, Gyöngyi és Nelli mutattak egy merész videót, ahogy bikiniben együtt táncolnak és énekelnek a strandon.
Vágólapra másolva!

A TV2 legújabb nagy sikerű realityje, a Házasság első látásra elsöprő sikert aratott az elmúlt hetekben. A hat házaspár kapcsolatának alakulását nagy izgalommal követik figyelemmel a tévénézők, s bár azt még nem tudni, hogyan végződött a kísérlet, és mely párok döntöttek úgy, hogy együtt maradnak, de szoros barátságok kötődtek a műsor során. Így Góbi Hilda, Boda Gyöngyi és Hegedűs Kornélia között is jó a kapcsolat, elmondásuk szerint sokat beszélnek egymással. 

Legutóbb Laci felesége, Hilda osztott meg egy közös pillanatot újdonsült barátnőivel, de nem árulta el, hogy a felvétel pontosan mikor készült. A merész videón a három nő bikiniben látható, miközben együtt táncolnak és énekelnek egy strandon, a dal témája persze a szerelem.

Megy a harc a nők a palik ellen az a neve, hogy nagy szerelem

 - írta a felvétel mellé Hilda.