Egyszerre randevúzott négy barátnőjelöltjével is az egykori Nagy Ő, Jákob Zoltán - képek

Vágólapra másolva!
Jákob Zoltán a TV2 Nagy Ő című műsorának legutóbbi évdadában próbálta megtalálni a szerelmet, de végül nem sikerült a terve. Egykori választottja, Hajnal Bettina a szakításuk után rövidesen egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot, akivel már az esküvőt tervezik. De a milliárdos sem adta fel, hogy megtalálja az igazit, most újra a Nagy Ő egykori csábítói között keresgél.
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltán már többször is tudatta követőivel, hogy a Nagy Őben megismert lányok közül vannak, akikkel a mai napig tartja a kapcsolatot. Bár Hajnal Bettinával nem jött össze a szerelem, de valószínűleg a baráti kapcsolatot sem sikerült fenntartaniuk, hiszen a nő elég gyorsan továbblépett.

Azonban vannak kitartó hölgyek, akik még most is szívesen küzdenének az egykori Nagy Ő kegyeiért, és ezt a szándékukat nem is titkolják. Elsősorban Péntek-Gyulai Virág az, aki nyíltan beszélt erről, de több, a műsorből ismert nő is feltűnt már váratlanul Jákob oldalán. 

Most meglepő fordulat történt, ugyanis az üzletember egyszerre négy egykori barátnőjelöltjével randevúzott. Állítása szerint véletlenül értesült az eseményről, amit az egykori csábítók szerveztek, hiszen egy-két nő jó viszonyban maradt a műsor után is.

Ki kapjon rózsát négyük közül? Erika, Nati, Virág, Edina? Beugrottam egy Nagy Ős nosztalgia bográcsozásba, amit Instán véletlenül láttam meg. Holnap jön a rózsaceremónia videó 

- írta a nőkkel készült képekhez Jákob Zoltán, aki sok kommentet kapott a bejegyzés alatt, többen is azt állítják, hogy szemmel látható a vonzalom közte és Péntek-Gyulai Virág között. 

A képek között lapozhat: