Váratlanul szakított a TV2 sztárja

Hadas Alfréd
Vágólapra másolva!
Hadas Alfréd és párja, Lili másfél év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják tovább.
Vágólapra másolva!

Hadas Alfrédra tavaly újra rátalált a szerelem, miután véget ért a kapcsolata Mardollal. A fiatal előadó egy tévéműsorban mutatta be az új barátnőjét.

A Farm VIP játékosa korábban elmesélte, hogy az egyik klipforgatásán ismerkedtek meg Lilivel, de már hónapokkal előtte is beszélgettek. A forgatás után viszont már tudták, nem az volt az utolsó találkozásuk. Habár a két fiatal szereti egymást, kezdetben nem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk, ugyanis egyéb elfoglaltságok miatt alig tudtak találkozni. 

Nemrég viszont a rapper és kedvese új szintre emelték a kapcsolatukat, és összeköltöztek. Nem látták értelmét, hogy Budapesten két albérletben éljenek, ezért kézenfekvő volt a döntés.

"Októberben lesz két éve, hogy együtt vagyunk. A kapcsolatunk kezdete óta rengeteg időt töltünk együtt, így nem láttuk értelmét, hogy külön albérletben éljünk. Ebből a gondolatmenetből jött, hogy költözzünk össze. Lili Győrből jött fel az egyetemre, így kézenfekvő volt a közös otthon" - mondta még pár nappal ezelőtt a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje, aki azt is bevallotta, hogy az együttélés nem olyan egyszerű, mint gondolta.

Azonban most újabb drámai fordulat következett be a rapper életében, amiről saját maga számolt be.

"Lilivel az elmúlt másfél évben voltunk együtt, ami nem kevés idő. 

Nagyon jól megvoltunk, mindig számíthattunk a másikra, de most úgy alakult, hogy az útjaink külön váltak"

 - mesélte.

A Sztárban Sztár leszek!  felfedezettje a karrierjére szeretne koncentrálni, ami sok időt igényel, ez pedig már nem fért bele a párkapcsolatába.

"A mostani élethelyzetembe nem fér bele egy ilyen komoly kapcsolat, úgy érzem, hogy még túl fiatal vagyok ehhez.

Lili ezt megértette és elfogadta, és úgy váltunk el egymástól, hogy egy nap még találkozunk, ha a sors közös jövőt szánt nekünk. Sokat tanultunk egyébként egymástól, nagyon sokat köszönhetek neki, és ő tudja nagyon jól, hogy számíthat rám bármikor" részletezte a Story magazinnak

Hozzátette: ugyan Lilivel már nem alkotnak egy párt, gyakran beszélgetnek, sőt, találkoznak is egy közös ebéd erejéig. Nincs közöttük semmiféle harag.