Magyar sztárok, akiket szinte már fel se lehet ismerni - fotók

Paprika Dorina
Vágólapra másolva!
Paprika Dorina már közel 50 kilóval könnyebb, mióta feltűnt a TV2 képernyőjén a Farm VIP-ban, így túlzás nélkül lehet azt mondani, hogy egészen másként néz ki, szinte nem is hasonlít egykori önmagára. Gáspár Evelin sem hasonlít egykori önmagára, de hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt időszakban Tolvai Reni és Fásy Zsüliett is. Nézze meg fotókon, mennyit változtak a fogyókúrájuk után a magyar sztárok!
Vágólapra másolva!

Király Viktor

Az elmúlt időszakban nagyon elhízott Király Viktor, aminek okairól nem igazán beszélt nyilvánosan, de mindenki sejtette, hogy házassági gondjai állhatnak a háttérben. Később kiderült, hogy egészségügyi gondjai is vannak, ami miatt meg kellett műteni, így nem tudta leadni a felszedett kilókat. Most azonban elárulta, hogy felépülését követően nem tétlenkedett, már egy hónap alatt megdöbbentő eredményt ért el a fogyásban.

Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita házassági drámája nemcsak lelkileg, hanem testileg is megviselte a zenészt, aki a TV2 tehetségkutatójában, a Sztárban sztár leszek!-ben döbbentette meg a közönséget tavaly, amikor Halász Rebekával állt színpadra egy duett erejéig.

Király Viktor
Halász Rebeka és Király Viktor a Sztárban sztár leszek!-ben
Fotó: TV2

Most már 10 kilót sikerült leadnia egy hónap alatt, és 110 kilóról 99.6 kilóra fogyott, és folytatja az edzéseket.

Paprika Dorina

Már közel 50 kilós fogyásnál tart a TV2 sztárja, akit a tévében még túlsúlyos lányként láthattak a Farm VIP nézői. A tavaly nyári forgatások óta is óriási változáson esett át Paprika Dorina. A lányt rengetegen kérdezték a közösségi oldalain, hogy mi a fogyása titka, így elárulta, hogy egy komoly betegséget állapítottak meg nála, ami miatt szigorú diétát kell tartania.

Paprika Dorina
Paprika Dorina a TV2 műsorában
Fotó: TV2

Miután kiderült a betegsége, és ennek megfelelően él, nagyon látványos eredményt ért el rövid idő alatt, alig lehet ráismerni.

Halastyák Fanni 

Az Ázsia Expresszben egykori versenyzője, Nemazalány, az utóbbi időben sokat fogyott, így mostanában bikiniben és merészebb ruhákban is szívesen mutogatja magát. Azonban úgy tűnik, hogy a kelleténél több súlytól szabadult meg az énekesnő, mert még a nadrágjai is leesnek róla.

Halastyák Fanni
Halastyák Fanni egy korábbi felvételen
Fotó: Halastyák Fanni 

"Eddig az volt a bajom, hogy le kéne fogyni, most meg úgy lefogytam, hogy süthetek magamnak éjszaka pogácsát, mert minden nadrág leesik rólam..." - írta a napokban.