Így próbál rengeteg pénzt csinálni a negyedik terhességéből Kulcsár Edina

Vágólapra másolva!
Sokakat megdöbbentett, amikor Kulcsár Edina és G.w.M megerősítette a pletykákat arról, hogy az egykori szépségkirálynő valóban a negyedik gyerekével várandós. A rapper és Kulcsár első közös gyereke még az egyéves kort sem töltötte be, hiszen tavaly májusban született, máris érkezik a kisöccse, akiről egyelőre nem sokat lehet tudni, de állításuk szerint tervezett gyerek volt. Bár úgy tettek, mintha titkolóznának, valójában sosem titkolták, sőt, mindvégig utalgattak arra, hogy újabb baba érkezik, hogy még nagyobb figyelmet kapjanak, ezáltal több előfizetőt vonzzanak a fizetős csatornájukra.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban írtuk, egy jó ideje sokan találgattak arról, vajon Kulcsár Edina ismét terhes-e. Többen arra lettek figyelmesek, hogy hiába a sok edzés, a háromgyerekes édesanya inkább hízott, ezt pedig bő ruhákban igyekezett takargatni. Az egykori szépségkirálynő akkor még nem reagált a pletykákra, azonban férje, G.w.M egy videóban elszólta magát, legalábbis úgy tett, mintha nem szándékosan hívná fel a figyelmet felesége várandósságára.

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M tavaly év végén indították el saját valóságshow-jukat egy privát csatornán, melyhez csak előfizetés ellenében férhetnek hozzá a követőik. A Vargáék című reality hatalmas bukásnak számít, valószínűleg ezért is manipulálták az embereket ilyen sokáig a terhességgel kapcsolatban. A második évadzáró epizódjában G.w.M egy sokatmondó kérdést tett fel feleségének, ezzel is fokozva az érdeklődést a műsor iránt.

Oké Edina, megcsináltad a tesztet?

 - kérdezte a rapper, amire ugyan nem érkezett válasz, de később úgy reagált a róluk szóló pletykákra, hogy hogy egy görögdinnyét fog a hasához „baby” felirattal, de ekkor sem lehetett tudni, hogy csak viccnek szánta a bejegyzését, vagy így árulta el, hogy ismét terhes.


Kulcsár Edina és G.w.M bár rengeteg kritikát kaptak a valóságshow miatt, de egyáltalán nem zavarják őket azok a vélemények, hogy aprópénzért árusítják ki a magánéletüket és gyerekeiket. Sokan úgy gondolják, terhességéből is hasznot próbál húzni, mint egy évvel ezelőtt, amikor a kis Amarával volt várandós.

A hamarosan már négygyerekes anyuka az előző terhességéből is valódi szenzációt csinált, amikor azt állította, hogy nem érti, hogyan eshetett teherbe, hiszen fogamzásgátló tablettát is szedett, valóságos csodaként emlegette, hogy állapotos. Akkoriban épp a Dancing with the Stars harmadik évadának versenyzője volt, állítólag azért mondta el korábban, hogy gyereket vár, mert le kellett mondania a szereplésről, ugyanis az ő állapotában már nem vállalta volna a próbákat, és a műsorral járó stresszt, így Berki Mazsi vette át a helyét.

A cikk folytatásáért lapozzon!