Ágyneműtartóba zárták órákra Görög Zitát, úgy kínozták

Görög Zita
Görög Zita
Fotó: Instagram / Görög Zita
Vágólapra másolva!
Hamarosan visszatér a Megasztár a TV2-re, a korábbi szereplők, zsűritagok, műsorvezetők sztorijai közül szemezgetünk.
Vágólapra másolva!

2003 őszén indult az első Megasztár, Till Attila mellett Görög Zita vezette azt az évadot. Mint mesélte korában, apja bányász volt, anyja varrónő, de neki színésznői ambíciói voltak. Nagybátonyból Budapestre került, drámatagozatos középiskolába. “Egy napig voltam kollégista mindösszesen, mert az első éjszaka úgy megmetróztattak, hogy hogy elegem lett belőle” - emlékezett. 

Megasztár
Megasztár, még Görög Zitával és Tillával 
Fotó: TV2

De mi volt a “metróztatás” egy kollégiumban? “Ez azt jelentette, hogy a nagyok beraktak az ágyneműtartóba, és amíg Újpest Központtól Kőbánya-Kispestig nem mondtam el hibátlanul az összes megállót, addig ki sem engedtek onnan. Nekem viszont van egy kicsi klausztrofóbiám” - mesélte Aczél Gergőnek, aki Megasztár címmel írt könyvet az első két széria szereplőiről. 

“Nem súlyos dolog, de olyan liftben, amiben nincs tükör, nem tudok utazni. Vagy a zuhanyzó ajtaján nem csukom be... repülőn is addig van bajom, amíg el nem indul” - tette hozzá Görög Zita, akit az ágyneműtartós kínzás annyira megviselt, hogy utána kollégium helyett inkább rokonoknál lakott és napi négy órát utazott.