Radics Gigi drámai vallomást tett

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Radics Gigivel nagyon sok minden történt az elmúlt időszakban.
Vágólapra másolva!

Radics Gigi auguszusban jelentette be, hogy szakított kislánya édesapjával, a szobrász Mikus Áronnal. A pár kapcsolata az évek során többször is hullámvölgybe került, ezért döntöttek az elválás mellett. Az énekesnő nemrég azt nyilatkozta, hogy megszenvedte a szakítást, hiszen szülei példája volt előtte gyerekkorától kezdve, akik a mai napig együtt vannak. Úgy érzi, hogy elfáradt, hiszen mindenhez jó képet kell vágnia, így meghúzott egy határvonalat. Radics Gigi abban a szerencsés helyzetben van, hogy a családja mindenben támogatja, hiszen énekesnőként rengeteget jár fellépni, egyedülálló anyaként pedig számtalan nehézséggel kell megküzdenie.

A Dancing with the Stars negyedik szériájában a gátlásait is sikerült levetkőzte, kimozdult a komfortzónájából, és ő lett az idei évad legjobb női versenyzője. Szakítását egy dallal sikerült feldolgoznia, a csalódás ellenére pedig még mindig hisz az igaz szerelemben. 

„A Ne engedj el a legutóbbi szóló dalom és nagyon hiszek az üzenetében. Ezt a dalt teljes egészében én írtam, dallammal, szöveggel együtt.

 Egy kifejezetten fájdalmas, de nagyon vágyott szerelmet mutat be, amilyen szerintem két, sokat megélt felnőtt ember szerelme. Ez már nem a tinédzser verzió, amikor még minden lila ködben úszik és minden mindegy, hanem amikor már kifejezetten nehéz az igaz szerelmet megtalálni és megtartani egy életen át. 

Hiszem, hogy van ilyen, hiszen a szüleim közötti kötelék a legjobb példa előttem, és remélem, egyszer én is megtalálom a másik felemet"- árulta el a Glamour-nak.

Radics Gigi egyébként nemrég Marics Petivel duettezett, a videoklipben pedig közel is került egymáshoz a két fiatal.