Meglepő részletek derültek ki Király Viktor megromlott házasságáról

Király-Virág Anita
Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, mégsem válik Király Viktor és gyerekének édesanyja, Király-Virág Anita. A pár a válás előtt az utolsó pillanatban gondolta meg magát, mára pedig újra össze is költöztek, próbálják megoldani a problémáikat.
Vágólapra másolva!

Király Viktor és felesége hosszú időn át küzdöttek a házasságukért, múlt nyáron már arról volt szó, hogy elválnak, amikor váratlan dolog történt. Bár sosem osztottak meg túl sok részletet a házassági drámájukról, de követőik észrevették, hogy együtt utaztak el egy romantikus nyaralásra, majd egyre több közös programon vettek részt.

Megérte küzdeniük a kapcsolatért, legalábbis Király-Virág Anita vallomása alapján, ami arról árulkodik, hogy sikerült helyrehozni a házasságukat, most pedig egy ismerősük is megszólalt a békülésükről.

Egy közeli ismerősük a Blikknek elmondta, hogy Király-Virág Anita és a hároméves kisfiuk, Kolen, visszaköltöztek az énekeshez.

Néhány hete már újra együtt élnek, amitől Viktor nagyon boldog, teljesen kicserélték őt. Megérte ennyit küzdeniük a házasságukért, mert most úgy tűnik, sikerült nekik rendbe hozniuk mindent.

 Voltak pillanatok, amikor már a környezetük is lemondott arról, hogy újra egy család lehetnek, de Viktor sosem adta fel, végig kitartóan küzdött a családjáért, aminek meg is lett az eredménye" - mesélte.