Tíz korsó sör vagy egy üveg whisky volt a tévésztár napi adagja, majdnem meghalt

BAFTA Television Awards In London Arts Culture &amp BAFTA TV BAFTAs England Great Britain London Royal Festival Hall Spencer Matthews UK United Kingdom Vogue Williams arrivals attending awards awards ceremony BAFTA Television Awards P&amp O Cruises May 14
LONDON, UNITED KINGDOM - MAY 14, 2023: Vogue Williams and Spencer Matthews attend the BAFTA Television Awards with P&O Cruises at the Royal Festival Hall in London, United Kingdom on May14, 2023. (Photo by WIktor Szymanowicz/NurPhoto) (Photo by WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Spencer Matthews szerint meg is halhatott volna, ha így folytatja, és nem változtat az életén.
Vágólapra másolva!

A háromgyermekes férfi elismerte, hogy "túlzott napi alkoholfogyasztása" veszélyeztette a feleségével, Vogue Williamsszel való kapcsolatát. A legsúlyosabb időszakban Spencer naponta egy üveg whiskyt vagy akár tíz pint sört is megivott.

Vogue Williams és Spencer Matthews Forrás: NurPhoto via AFP/WIktor Szymanowicz/NurPhoto/Wiktor Szymanowicz

"Nem arról van szó, hogy egyszerűen csak le akartam szokni az ivásról. Elveszíthettem volna a feleségem, elveszíthettem volna a munkámat, meg is halhattam volna... de nem akarok túl drámai lenni, így alakult" - mondta egy podcastban a Made in Chelsea, a Celebrity MasterChef és a The Jump szereplője. A férfi korábban anabolikus szteroidokon is élt, volt olyan, hogy tévés valóságshow-ból küldték haza emiatt.

Spencer azt mondja, hogy Vogue Williams ír modellel kötött házassága segített neki leszokni a napi italozásról,

és ma már tudja, hogy hol a határ. "Mostanában azért az idő nagy részében józan vagyok. A napi szintű, súlyos ivástól eljutottam oda, hogy csak akkor iszom egy pohárral, ha - nagyon rendszertelenül - van kedvem hozzá. Már nem tekintem problémának. Nagyszerű egyensúly van az életemben" - vélekedett.

Spencer azt mondja, akkor kezdett el mértéktelenül inni, amikor a Made In Chelsea valóságshow sztárjaként unatkozott, és ambíciótlan volt. Akkor ismerkedett meg Vogue-gal, amikor 2017-ben a Channel 4 The Jump című valóságshow-jában szerepelt - a következő évben összeházasodtak, és ma már három közös gyermekük van.

Itt egy friss családi képük: