A Starsky és Hutch sztárját csak egy héttel élte túl a sorozatban is látott szeretője

Dick Clark, David Soul, Lynne Marta Appearing On 'David Soul And Friends' datg202002 Unspecified - 1977: (L-R) Dick Clark, David Soul, Lynne Marta appearing on the ABC tv special 'David Soul and Friends'. (Photo by Walt Disney Television via Getty Images)
Unspecified - 1977: (L-R) Dick Clark, David Soul, Lynne Marta appearing on the ABC tv special 'David Soul and Friends'. (Photo by Walt Disney Television via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Meghalt Lynne Marta amerikai színésznő, akit közel 70 filmben és sorozatban láthattunk a pályája során.
Vágólapra másolva!

78 évesen rákban halt meg Lynne Marta, aki összesen 68 produkcióban szerepelt 1966 és 2004 között.

Leghíresebb szerepét a Gumilábban játszotta Kevin Bacon oldalán, de olyan filmekben is feltűnt, mint a Joe Kidd, a Három férfi és egy kis hölgy, a Szerelem a halál árnyékában vagy az Egy ágyban az ördöggel.

Lynne Marta a Starsky és Hutchban Forrás: ABC

Hosszabban láthattuk például az Ármány és szenvedélyben, de olyan sorozatokban is vendégszerepelt, mint a Gunsmoke, a Kojak, a San Francisco utcáin, a Barnaby Jones, a Charlie angyalai, a Knight Rider vagy a Vészhelyzet.

A Starsky és Hutch pár epizódjában is látott Lynne Marta január 11-én halt meg, pont egy héttel a krimisorozat egyik címszereplője, David Soul után – aki a hetvenes években egyébként a szeretője volt, évekig nyitott kapcsolatban éltek.