Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kórházba szállították Young G Béci édesanyját, miután totálkárosra tört az autója

young g béci
Vágólapra másolva!
Young G Béci a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mondta el, hogy amíg ő külföldön, pontosabban Kanadában tartózkodott, addig édesanyjának balesete volt. Az autó totálkáros lett, az édesanyját pedig kórházba kellett vinni - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A rapper bevallotta, igaz ő is túlreagálta a dolgot, ugyanis távol volt otthonától és nagyon megijedt, de amikor a két műsorvezető felvezette a témát, Béci azonnal leszögezte, hogy ez nem ennyire drasztikus, mint ahogy mesélik mások.

– mondta Béci, aki elmesélte, édesanyját azért megvizsgálták a kórházban.

Forrás: facebook/ youngbéci

Szerencsére csak a nyaka húzódott meg, azonban ez sokkal rosszabbul is elsülhetett volna, amibe a rapper bele se akar gondolni. Mint mondta, számára fontos a család, így hálát is adott, hogy csak anyagi vonzata lett a balesetnek.

„Be kellett mennie a kórházba, mert a nyakával volt valami apróság, de csak meghúzódott. Kicsit drasztikusan fogalmaztam a közösségi-médiában akkor, ez nem tetszett neki, hiszen ő is mondta nekem, hogy nincs nagy baj. Szerintem most is ki van akadva rám, hogy erről beszélek” – jegyezte meg Young G Béci, aki a baleset idejében Kanadában tartózkodott, így nem is tudott volna sehogyan édesanyja segítségére sietni, ha nagyobb baj történik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről