Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Schobert Lara minden idejét új, focista barátjával tölti, alig jár haza

Schobert Lara
Schobert Lara
Vágólapra másolva!
Sokaknak feltűnt, hogy a legutóbbi családi nyaralásra az egész Schobert család elutazott, lányuk, Lara kivételével. Rubint Réka a kérdésekre csak annyit mondott, hogy lányának dolga akadt, ezért nem ment velük, de valószínűbb, hogy új párjával kettesben szervezett programot, ugyanis egyre komolyabbra fordulnak közöttük a dolgok. Most először beszélt arról Schobert Lara, hogy milyen az új kapcsolata és milyen terveik vannak a jövőre nézve.
Vágólapra másolva!

Schobert Larának korábban volt már komoly kapcsolata, sőt, külföldre is költözött a pájra kedvéért, de nem sokkal később véget is ért a szerelem. A lány azóta otthon él a családi házban, de újra tervezi, hogy külön költözik, ugyanis egyre jobban igényli a saját életet.

Schobert Lara már focista párával él együtt Forrás: Schobert Lara

- mondta Schobert Lara azzal kapcsoaltban, hogy anyagilag már függetlenedett a szüleitől, sőt, már tíz évvel idősebb focista párjával is összeköltözött. Persze néha még hazatér a családi otthonba, de leginkább teljesen független szeretne lenni, saját otthonnal.

- fűzte hozzá Schobert Lara, aki most még többet nem szeretett volna elárulni párjáról és magánéletükről, de annyit elárult, hogy most nagyon boldogok.

A fiatal lány számára most a legfontosabb a felnőtté válás, hogy le tudjon válni szüleiről, erre koncentrál.

Ahogyan minden felnőtt, én is igénylem a magánszférát. Fontos számomra a saját kis birodalmam" - mondta Schoberték legidősebb lánya, aki úgy tűnik, hogy tényleg édesanyja nyomdokaiba lép, ugyanis edzőnek tanul, hamarosan vizsgázik, szeptembertől pedig már felkérésekre jár órát tartani, mint Rubint Réka.

Ez nyitotta fel a szememet, hogy mégis ezt szeretném csinálni. Remélem, nemsokára vizsgázhatok, szeptemberre pedig már megvannak a felkéréseim" - zárta gondolatait a hot! magazinnak Schobert Lara.

Schobert Lara már szeretne elszakadni szüleitől és önálló felnőtté válni Forrás: Bors/Knap Zoltán

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről