Nem győz magyarázkodni az újabb kínos helyzet miatt Bódi Margó

Interjú: Bódi Margóval Peller Mariann beszélget
Vágólapra másolva!
A Bódi család újabb kínos helyzetbe került, ugyanis rengeteg csalás történik a nevükben, ami miatt folyton magyarázkodniuk kell. Most Bódi Margó reagált dühösen a legutóbb tudomására jutott ügyre, nagyon aggódik a rajongók miatt, mert hiszékenyek és sokan bedőlnek a hazugságoknak.
Vágólapra másolva!

Kétségbeesetten és dühösen reagált Bódi Margó a legújabb visszaélés miatt, amit nevében követtek el. Sok példa volt már rá, hogy a Bódi Csalás került kellemetlen helyzetbe csalók miatt, akik kifejezetten az ő hiszékeny közönségüket akarják átverni. Nem egy eset volt, hogy pénzt ígértek nekik, majd súlyosan megkárosították anyagilag a hiszékeny embereket, akik utána a zenészektől követelik az ellopott pénzüket. Bódi Margó nem győzi hangsúlyozni, hogy legyenek körültekintőbbek és ne dőljenek be a csalóknak.

Most kifejezetten az énekesnőt érte a támadás, ugyanis egy olyan szert reklámoznak az arcával, amiről egyáltalán nem volt tudomása, elképesztő módon értesült a hírről.

Folyamatosan mennek még azok a csalások is, mikor pénzt ígérnek a gyanútlan embereknek, majd jól lehúzzák őket, szegények pedig rajtunk kérik számon. Most az újabb őrület, hogy egy fogyókúrás terméket reklámoznak az arcommal, ami teljesen kamu. Sosem adtam a nevemet ilyenhez, ráadásul nem is akarok fogyni már sehova. Mégis rengetegen bedőltek ennek is..." - panaszolta dühösen Bódi Margó, aki újra magyarázkodhat a csalások miatt.

Még egyszer szeretném elmondani, ahogy ott is megtettem: nem hirdetek és nem is szedek semmilyen fogyasztószert! Még Thaiföldön fogytam le 10 kilót, azóta pedig tartom a súlyom. Legyen kicsit körültekintőbb mindenki, mert elég egy apró figyelmetlenség, és az internetes csalók azonnal lecsapnak! Ha bárki elbizonytalanodik, akkor menjen fel a hiteles oldalunkra, mert ha a Bódi család hirdet valamit, akkor azt ott látni fogja. Minden más, az kamu..." - idézi a Bors az énekesnő szavait, aki azért is nagyon aggódik, mert nem tudni, hogy ez a szer milyen hatással lehet annak az egészségére, aki elfogyasztja.

Heti háromszor edz Bódi Margó, hogy megőrizze formáját. Az énekesnő még Thaiföldön fogyott le, ezért is háborítja fel, hogy veszélyes szereket hirdetnek a nevével Forrás: Life.hu