Top 5: ezek voltak 2023 legjobb magyar tévéműsorai Magyarországon!

Dancing with the Stars, 4. évad, döntő, tv2, műsor, tánc, vége, eredmény
Vágólapra másolva!
2023-ban is elképesztő sikereket ért el a TV2, a legnépszerűbb műsor ezúttal is a Dancing with the Stars volt, amit ezúttal Krausz Gábor nyert meg Mikes Anna oldalán. Nagyon szerették a nézők az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát kalandos részeit is, melyet ezúttal is Ördög Nóra vezetett, a játékosok pedig Mexikó és Guatemala tájait járták be. Az Origo toplistájára felkerült a Párharc és a Sztárban sztár leszek! is, illetve a máig kedvelt Csináljuk a fesztivált!, a köztelevízió sikerműsora, ami karácsonykor látványos, ünnepi kiadással jelentkezett.
Vágólapra másolva!

Dancing with the Stars

Idén a negyedik évadával tért vissza a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos showműsor. A Dancing with the Starsban 200 fős stáb dolgozott hónapokon keresztül azon, hogy minden rendben menjen, és a nézők a lehető legjobban szórakozzanak szombat esténként. Az idei casting különösen erős lett, remek nézettséget hozott a TV2 szuperprodukciója, ami hosszú heteken át a legnépszerűbb műsor volt 2023-ban a tévében.

A széria győztesei, Krausz Gábor és Mikes Anna Fotó: Csudai Sándor - Origo

A műsorvezetők idén is a már összeszokott, rutinos Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András voltak, Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás pedig rutinosan zsűriztek. A sztárok elképesztő táncokkal készültek minden egyes hétre, végül az évadot Krausz Gábor és Mikes Anna nyerte, akik sokak szerint nemcsak a táncparketten értették meg egymást, és vélhetően erősebb kapcsolat alakult ki köztük.

Ázsia Expressz

Az Ázsia Expressz idei évada az amerikai kontinensen forgott, Mexikó és Guatemala voltak a TV2 egyik legnépszerűbb realityjének forgatás helyszínei. Az utolsó adásra Hegyes Berci és Vágner Fanni, illetve Kucsera Gábor és Tóth Dávid maradtak versenyben, akiknek több guatemalai kisvárosban kellett rejtvényeket megoldaniuk és különféle feladatokat végrehajtaniuk.

Az Ázsia Expressz idei csapata Forrás: TV2

Az embert próbáló és elképesztően szoros küzdelemben végül Kucsera Gábor és Tóth Dávid párosa nyert, a 10 milliós fődíj mellé az arany jokerért járó 1 millió forintot is hazavihették - itt kiderül, mire költik a nyereményt.

Párharc

2023-ban visszatért TV2 népszerű napi reality-je. A legújabb, ősszel bemutatott epizódokban ismét hét vakmerő sztárpár vállalkozott arra, hogy harcba szálljon és bizonyítsa, kapcsolata minden próbatételt kiáll és képes a többieket legyőzve elvinni a műsor fődíját. Extrém körülmények között kellett például bizonyítani mennyire ismerik egymást, és természetesen a legnagyobb félelmeikkel is meg kellett küzdeniük.

Stana Alexandra és akkori párja a műsorban tv2

A harmadik évadban a kiélezett verseny során a taktikai küzdelem fokozódott, ebben a szériában a rivalizálás és egymás hátráltatása kapott hangsúlyos szerepet. Stana Alexandra és Meggyes Dávid, illetve Salander Dorina és Provoda Jodes jutottak a fináléba, a végjátékról itt olvashat hosszabban.

Sztárban sztár leszek!

A TV2 tehetségkutató műsora továbbra is nagyon népszerű, idén Karapancsev Kristóf, Széchenyi Lili, Szolgjan Edgar és Nagy Alexa jutottak a döntőjébe.

A Sztárban sztár leszek! negyedik évadának győztese Karapancsev Kristóf lett Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A győztes nemcsak az ország legsokoldalúbb előadója címével gazdagodott, hanem 20 millió forint készpénzzel, továbbá egy 10 millió forint értékű autóval is. Itt nézhet rengeteg képet a döntőről.

Csináljuk a fesztivált!

Novemberben visszatér a képernyőre a Duna zenei korszakokon átívelő showműsora. A Csináljuk a fesztivált! az idei évadban is korszakokon átívelő élményt nyújt a nézőknek a 60-as évektől a 2010-es évekig. A házigazdák most is Rókusfalvy Lili és Fodor Imre, a zsűriben pedig ott ül Korda György és Balázs Klári, Frenreisz Károly, Feke Pál, Janza Kata és Nagy Bogi.

A Csináljuk a fesztivált! két zsűritagja Fotó: Szabó Gábor - Origo

December 23-án rendhagyó karácsonyi adással jelentkezett a Csináljuk a fesztivált! a Dunán, melyben lenyűgöző díszlettel, filmbeillő látványvilággal a legnépszerűbb lírai és karácsonyi slágerek váltak versenydalokká. Extra produkciók is szórakoztatták a közönséget, Caramel, Wolf Kati, valamint az Első Emelet zenekar is fellépett a fináléban. Karácsony alkalmából pedig a zsűritagok és a műsorvezetők is megajándékozták egymást, az ünnepi különkiadás is nagy siker volt a nézők körében.