Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ezt mondta Gelencsér Timi a Dancing with the Stars leendő győzteséről

Gelencsér Timi
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars első évadát  Gelencsér Timi nyert meg Hegyes Bercivel, ma este pedig visszatérnek a színpadra. A modell azóta sem szakadt el a DWTS-től, hiszen ő vezeti a háttérműsort, így most is - ahogy az elmúlt két évben - a helyszínen látta a versenyzők produkcióit és a próbákba is belenézett. 
Vágólapra másolva!

A 2016-os Miss World Hungary győztese nem tagadja, egy pillanatra lefagyott, amikor szóba került, hogy a Dancing with the Stars döntőben újra táncoljanak Tóth Andival és Csobot Adéllal.

Gelencsér Timi ma este visszatér Forrás: TV2

"Ez a kettőség pár másodperc alatt végigfutott a fejemen, meg kellett emésztenem. Természetesen nagyon örültem a felkérésnek, igazán megtisztelő lesz újra a parkettre lépni és táncolni. Jó volt visszatérni a próbaterembe is, nosztalgikus érzés volt. A produkcióban először az egykori profi táncpartnerem, Hegyes Berci táncol majd külön-külön velünk. Aztán jön be majd még két fiú, Suti Andris és Bődi Dénes a közös részhez. A próbákat nehéz volt összeegyeztetni, mert Adélnak, Andinak, Bercinek és nekem is sok elfoglaltságom van. De amikor szabad órát találtunk, már mentünk is próbálni, jaj nagyon izgalmas produkció lesz!"

Feltörte a tánccipő a lábam, beállt a nyakam, izomgörcsöm volt éjszaka, szóval ezek a kis finomságok is visszatértek. De ez mind eltörpül amellett, hogy mennyire jó lesz megint táncolni és alkotni valami - remélem maradandót! Szóval alig várom, hogy újra ott legyek a parketten!" - mesélte a Metropolnak.

Nem tudja megmondani, ki lesz a győztes

A Dancing with the Stars háttérműsorának háziasszonyaként minden szombaton a helyszínen izgulja végig az adásokat. A döntőbe jutott versenyzők fejlődése lenyűgözi, de nem tudná megmondani ki fog nyerni.

„Mind a három fiúnak más az erőssége" – mondta a szépségkirálynő. "Más miatt tudnák megnyerni a műsort. Marics Petit nagyon szeretik, hatalmas a rajongótábora, ezt látni a social media aktivitásokból és e mellett nagyon ügyes is. T. Danny-t, vagyis Danit most ismerték meg a televíziónézők, viszont iszonyatosan jól mozog ő is, ösztönösen táncol.

Szóval lehetetlen megmondani ki nyer!" - fejtegette, nem sokkal korábban pedig Hegyes Berci is elmondta a véleményét a témában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről