Itt az újabb botrány, végleg összeveszhet III. Károly és Harry herceg

Horizontal ROYAL FAMILY CELEBRITY ABOUT CELEBRITY DEATH FUNERAL MILITARY UNIFORM CELEBRITY BRITISH ROYAL FAMILY
Britain's King Charles III (L) walks with his son Britain's Prince Harry, Duke of Sussex as they arrive at St George's Chapel inside Windsor Castle on September 19, 2022, ahead of the Committal Service for Britain's Queen Elizabeth II. Monday's committal service is expected to be attended by at least 800 people, most of whom will not have been at the earlier State Funeral at Westminster Abbey. (Photo by David Rose / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Harry herceg nem lesz ott apja, III. Károly 75. születésnapi partiján, ami végleg elmérgesítheti közöttük a viszonyt.
Vágólapra másolva!

III. Károly november 14-én ünnepli a 75. születésnapját, ebből az alkalomból pedig partit is ad a család és a közeli barátok részvételével – elhidegült fia, Harry herceg azonban nem vesz részt az eseményen.

Károly és Harry 2022 szeptemberében, II. Erzsébet királynő búcsúztatásán Forrás: AFP/David Rose

A korábbi híradások arról szóltak, hogy Harry herceg visszautasította a részvételt apja partiján, a hercegi pár (Harry és Meghan Markle) szóvivője azonban azóta úgy nyilatkozott a Daily Mailnek, hogy III. Károly meg sem hívta a fiát és a menyét, az ünnepséggel kapcsolatban "nem történt kapcsolatfelvétel".

A lapnak egy másik forrás is megerősítette, hogy Harryék nem kaptak meghívót, sőt egész addig nem is értesültek a partiról, amíg a távollétük téma nem lett a sajtóban.