Megrázó dolgot mondott anyja haláláról Mező Misi

Mező Misi, Mező Mihály, énekes, interjú
Vágólapra másolva!
Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere igen sikeres karriert futott be az elmúlt évek alatt, időközben oszlopos tagja lett A Dal című műsornak is, ahol a zsűriszékben foglalhat helyet. Mező Misi bár közvetlen, nem sokat tudni a magánéletéről, ritkán beszél a nyilvánosság előtt a családjáról és az érzéseiről, most azonban kivételt tett és élete egyik legfájóbb emlékét is megosztotta egy vele készült interjúban.
Vágólapra másolva!

Mező Misi nagyon családcentrikus ember, mivel hátrányos helyzetből jött, mindig nagyon figyelt a siker ellenére is arra, hogy ne felejtse el, honnan jött és kik támogatták őt a nehéz időkben. Bár sok éve már, hogy elvesztette édesanyját, a mai napig gyászolja őt, bűntudata van, ugyanis olyan dolgot tett aznap, amit sosem tud megbocsátani magának.

Két fajta eset van az Istenkeresésben: az egyik, hogy egyszerűen csak keresed az erőt, vagy, ahogyan nálam is volt, történik egy drámai pillanat, amikor kiáltasz érte" - kezdte Mező Misi, aki elárulta, hogy a mai napig nem tudja feldolgozni azt, hogy anyja hívása ellenére nem ment haza, így nem tudott tőle elbúcsúzni.

Még akkor is, ha komoly betegségben szenvednek, ahogy anyám is. Egyszerűen későn fogtam fel, hogy vége lesz, és nem értem haza időben" - idézi a Bors Mező Misi szavait, aki azóta is küzd a bűntudattal.

A zenész elmondta, hogy hiába tudta azt, hogy édesanyja súlyos vesebeteg volt, aki heti háromszor kapott dialízist, mégsem tudatosította magában, hogy bármikor elveszítheti őt. A zenész az utolsó beszélgetésük után talált rá a hitére.

Mező Misi régóta nem beszélt ennyire nyíltan a magánéletéről, megrázó emléket osztott meg édesanyja haláláról Forrás: MTI/Hegedüs Róbert