Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Új, dúsgazdag szerelme miatt kezdhet új életet Szabó Zsófi

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, úgy tűnik, Szabó Zsófira ismét rátalált a szerelem egy külföldi, dúsgazdag vállalkozó személyében. Egyre több forrásból erősítik meg a híreszteléseket, bár az egykori sorozatszínésznő még nem reagált arra, hogy egy párt alkotna a férfival. Különböző bulvártémákkal foglalkozó csoportokban már közös képeket is lehet látni róluk, de azokon a férfi felesége is feltűnik. Egyelőre csak találgat mindenki, de sok a gyanús körülmény. Ha igazak a pletykák, Szabó Zsófi akár az itteni életét is feladhatja a gazdag üzletember miatt.
Vágólapra másolva!

Bár Szabó Zsófi még idén is úgy nyilatkozott, hogy neki nem kell férfi az életébe és egyelőre felhagyott a randizással, lehet csak azért mondta ezt, hogy ne derüljön fény arra, hogy egy nős férfival folytat viszonyt. Az egykori sorozatszínésznő válása, majd botrányos szakítása után úgy adta elő, hogy kiábrándult a párkapcsolatokból, innentől csak magára és kisfiára fog koncentrálni.

Egy bulvártémákkal foglalkozó csoport szerint a családos férfi, akit az ujjai köré csavart az utóbbi időben hatalmas változásokon átesett Szabó Zsófi, nem más, mint Bassam Abou Watfa nevű, Damaszkuszban született vállalkozó, akiről azt lehet tudni, hogy 1960 óta foglalkozik drága karórák és luxusékszerek forgalmazásával. A családos férfi Svájcban él családjával, 2015-ben vette feleségül Victoria nevű csinos feleségét, akitől több gyereke is született.

Bassam Abou Watfa közösségi oldalain még mai napig találni képeket a családjáról és feleségéről, de egy hozzászóló szerint korábban pletykáltak a házaspár válásáról is, csak titokban szeretnék ezt tartani.

A csávó lehet, szétment a nejével azóta, ez nekem kb. fél éves infó, akkor még volt family" - írta egy felhasználó, aki figyelemmel követi a gazdag üzletember magánéletének történéseit.

Egy másik kommentelő szerint Szabó Zsófi és Bassam Abou Watfa már egy közös nyaraláson is túl vannak, ugyanis a pletykák szerint Montenegróban látták őket félreérthetelen helyzetben.

Van, ahová magángéppel repül, van, ahová normál járattal, de a kinti randi soha nem marad el. A legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. A fotót ezekben a percekben is árulja a „paparazzo", akit állítólag az idősödő, pocakos úr kért fel. Ő büszkén vállalná Zsófit, viszont Zsófi nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön kettejük kapcsolat" - idézi egy másik jól értesült felhasználó véleményét a Bors.

Ha mindez igaz, és komolyabbra fordul köztük a dolog, akkor még az is megeshet, hogy Szabó Zsófi felrúgja itteni életét, hátrahagyva karrierjét és kisfiával együtt elhagyja az országot a luxusélet reményében. Az alábbi képen Bassam Abou Watfa és felesége látható Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra társaságában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről