Több százezer forintot követelnek Bódi Gusztiéktól

Bódi Guszti és Margó
Vágólapra másolva!
Több alkalommal követtek már el csalást a Bódi család valamelyik tagjának nevében, a károsultak némelyike pedig máig azt hiszi, hogy valóban a zenészek álltak az átverés mögött. Az őket ért támadásokról mesélt Bódi Csabi.
Vágólapra másolva!

Több más híresség mellett Bódi Guszti és Bódi Margó nevét és arcát is használták már fel internetes csaláshoz, például hamis nyereményjátékot hirdettek velük. A zenész házaspárt emiatt telefonon is többen zaklatták már, tőlük követelve a ki nem fizetett "nyereményt", adott esetben több százezer forintot.

Bódi Guszti és Margó Forrás: Bódi Margó/Instagram

"Többször jelentettük az illetékesek felé, de sajnos nem tudnak segíteni. Szerintem a jogszabályokat kellene megváltoztatni, hogy mindenki meg tudja védeni magát a csalássorozatok ellen. Nemrég mi is így jártunk, készült egy kamu Bódi Guszti-profil, amelyben a mi élő videónkat használják fel. Azt a két-három évvel ezelőtti nyereményjáték-akciónkat másolták le, amit mi készítettünk. Ez történt ezúttal is, de azon a felvételen mi nem mondjuk el azt, amit már a csaló a posztban leírt" – magyarázta a házaspár fia, Bódi Csabi a Borsnak.

Senki nem figyel arra a fontos tényre, hogy ezek az oldalak alig rendelkeznek követőkkel, és a posztok mennyisége sem utal arra, hogy hosszú ideje »született« volna meg a profil. Ennek következtében az történik, hogy a félrevezethető emberek megadják a bankkártyaadataikat, amit azzal csalnak ki sokakból, hogy majd arra utalják a nyereményt. Miközben a Bódi Margó vagy a Bódi Guszti nem mondja el magát a nyereményjáték szabályait, mint ahogy azt egyébként kellene, ez is gyanúra adhatna okot" – tette hozzá.