Így van most Bangó Margit - videó

Bangó Margit
Vágólapra másolva!
Bangó Margit túl van a nehezén, másodszorra győzte le a rákot. Erőt ad neki a hite és a családja szeretete. A Kossuth-díjas előadóművész elárulta, hogy van most, és azt is, hogy miért nem tudott ottlenni unokája, Mónika esküvőjén.
Vágólapra másolva!

Korábban már megírtuk, Bangó Margit legyőzte a rákot. 73. születésnapját a legnagyobb boldogságban töltötte. "Számomra mindennél többet jelent a családom közelsége, a zenésztársaim tisztelete és a közönségem kitartó szeretete! Szerencsés ember vagyok..." – mondta akkor a művésznő, aki azóta is nagyon jó formában van.

Ez a legfontosabb – ezt most mondta a Tények Plusz stábjának a művésznő, aki unokája boldogságáról is beszélt. Korábban már írtunk róla, Mónika nemrég férjhez ment, gyönyörű tengerparti esküvője volt Cipruson.

A forma, a megjelenés, a tartás, a viselet, maga a ruha viselete, mindegy, hogy mit vesz fel, amikor velem táncolt is, nagyon sokáig táncolt velem... Megláttam, mondanom sem kell az esküvői ruhában, mert én itthonról néztem az adást, és hát végig sírtam – mesélte boldogan az énekesnő, aki dédunokája, Tina és párja vizsgái miatt nem tudott elmenni a családdal a nagy napra. Bepótolják, itthon is lesz hatalmas lakodalom, hogy mindannyian együtt ünnepelhessenek.

Forrás: MTVA