Kitálalt Nagy Melanie: ez történt valójában közte és G.w.M között

Nagy Melanie, G.w.M exe
Vágólapra másolva!
Tavaly év elején döbbentette meg a nyilvánosságot G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolata, melyet rövidesen azután vállaltak fel, hogy az egykori szépségkirálynő és volt férje, Csuti bejelentették, vége a házasságuknak. Az események gyorsaságából is sejteni lehetett, hogy nem szép válás volt egyik fél részéről sem, bár részleteket egyikük sem árult el akkoriban. Nemcsak Kulcsár, hanem G.w.M is a családját hagyta el a közös kapcsolatért, most a rapper gyerekeinek anyja elmondta, mi történt akkor valójában és ő hogyan élte meg ezt az időszakot.
Vágólapra másolva!

Sokáig hallgatott Nagy Melanie arról, mi történt közte és G.w.M között valójában. Sokan sejtették, hogy nem szépen váltak el a párok egymástól, hiszen Csuti és Kulcsár Edina is a semmiből jelentették be a válást, majd hirtelen kiderült, hogy G.w.M elhagyta családját az egyori szépségkirálynő miatt. Bár a rapper és Kulcsár Edina azóta is úszik a boldogságban, már házasságot is kötöttek és megszületett közös kislányuk, Amara, a többi érintettet nagyon megbántották a kapcsolatuk kezdetén.

G.w.M és kislánya, Amara Forrás: https://www.instagram.com/gwmmusic/

"Anyukák ezrei maradnak egyedül, semmivel nem érzem magam másabbnak náluk. Annyi a különbség, hogy az én életem legnehezebb időszaka a nagy nyilvánosság előtt zajlott. Lépéskényszerben voltam, és egy év után büszkén mondhatom, van látszata annak az energiának, amit belefektettem. Fontos, hogy amikor az ember a legkilátástalanabbnak látja a helyzetét, akkor sem szabad szétesni" - mondta Nagy Melanie, aki azóta sem beszélt ilyen nyíltan a hét évig tartó kapcsolatának végéről. Bár sosem házasodtak össze, ő mindig férjeként tekintett Varga Márkra, és egyáltalán nem bánta meg a kapcsolatot.

Kértem, hogy vigyék el pár napra a gyerekeket, amíg összeszedem magam. Elég volt ennyi idő, hogy megrázzam magam, majd jöttek a mindennapi teendők, amelyek mellett a munkámra összpontosítottam, továbbá a megjelenésemre is ügyelnem kellett" - idézi a Blikk Nagy Melanie vallomását, aki elárulta, hogy valóban együtt voltak még a rapperrel, amikor ő már Kulcsár Edinával csalta gyerekei édesanyját.

A volt pár sokat veszekedett az elmúlt időszakban, főleg a gyerektartás összegén, de már úgy tűnik, hogy sikerült megállapodniuk. Nagy Melanie már maga mögött hagyta ezt az időszakot és karrierjére, valamit gyerekei jólétére koncentrál.

Nem hiszem, hogy beleférne egy komoly kapcsolat az életembe. Szívesen ismerkedem, barátkozom, de ennél többre egyelőre nem vagyok nyitott" - mondtda G.w.M exe, aki először beszélt nyíltan a kapcsolatuk végéről és a szakítás körülményeiről.

G.w.M és Nagy Melanie hét évig alkottak egy párt Forrás: Life.hu