Vitamininfúziók és testkezelések segíthetnek formába kerülni a nyárra

dr. Bodri Krisztina
dr. Bodri Krisztina
Vágólapra másolva!
Dr. Bodri Krisztina 2007-ben nyerte el a Miss World Hungary címet. Két diplomája van, mára már két gyerek édesanyja. Egy évvel ezelőtt nyitotta meg esztétikai központját, az InfuBar Esztétikai Központot. Az üzletasszony többek között arról beszélt az Origónak, mit javasol azoknak, akik a nyár igazi beköszönte előtt szeretnék még formába hozni magukat.
Vágólapra másolva!

Dr. Bodri Krisztina egy tizenkét éves kisfiú és egy hatéves kislány édesanyja. Amikor a kisebb gyermeke is iskolába ment, a szülők megnyitották InfuBar nevű esztétikai szalonjukat. Azóta pedig nincs megállás, Krisztina tulajdonosként sokat dolgozik, a cég vezetéséért, működéséért ő felel.

Én tartom a kapcsolatot az orvosokkal, ápolókkal, recepciósokkal, kozmetikussal, beszállítóinkkal és együttműködő partnereinkkel. Szolgáltatásaink három fő területre oszthatók: vannak esztétikai, plasztikai kezeléseink/műtétek, van egy vitaminfúziós részlegünk, a harmadik pedig az orvoskozmetikai részlegünk. Szépségbárunkban várjuk a szépülni, fiatalodni vágyókat, minden megtalálható nálunk egy helyen" – mondta az Origónak dr. Bodri Krisztina.

Az üzletasszony kiemelte, vitamininfúzióik kizárólag természetes anyagokból készülnek.

Tudatos táplálkozással és mozgással egybekötve segít mielőbb jó formába kerülni. Javaslom a testkezeléseket is, heti egyszer, három-négy hét után már szemmel látható az változás" – mondta a családanya, aki maga is próbál mindig egyre tudatosabb lenni.

Forrás: Belényesi Alexandra

"Odafigyelek arra, hogy minőségibb ételeket egyek és a folyadékpótlásról sem feledkezem meg. Amióta van az Infubar, heti egyszer vitamininfúziót veszek igénybe.

A futást újból be fogom iktatni az életembe, szülés után is így tettem" – árulta el 2007 legszebb magyar hölgye.

Krisztina arról is beszélt, szerinte nem elítélendő, ha valaki kés alá fekszik, de ő annak a híve, hogy bármilyen beavatkozás is történjék, fontos, hogy megmaradjon a természetes hatás.