Schobert Norbert feleségének üzent: Csak mi maradtunk ketten a világon egymásnak

Schobert Norbert Norbi Rubint Réka A legbátrabb páros
Vágólapra másolva!
Nosztalgikus hangulatba került Schobert Norbert, aki már több mint húsz éve, hogy boldog házasságban él feleségével, Rubint Rékával. A fitneszedzők kapcsolatából három gyerek született, akik azóta már szinte kész felnőttek. Schobert most egy megható bejegyzésben mondott köszönetet feleségének és pár régi emléket is megosztott az első közös nyaralásukról.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbert arról mesélt közösségi oldalán, hogy 22 évvel ezelőtt kérte meg Rubint Réka kezét egy közös mexikói utazáson. A fitneszguru elérzékenyült amikor megtudta, felesége erről az útról több emléket is elrakott, amiket most megmutatott férjének is.

Például amikor 22 éve az első közös utunkra vittem Mexikóba: két Malév repülőjegy. Már nincs. A Cancun Miramar hotel egyik számlája, ahol megkértem a kezét. Már a hotel sincs. Sok éve elvitte egy hurrikán" - kezdte visszaemlékezését Schober Norbert, aki csalódottan vette tudomásul, hogy eljegyzésük helyszínére már nem térhetnek többé vissza.

Elő tudja venni az első közös randi papírjait? Én, mint férfi biztos elkevertem volna, de Réka?! Szíven döfött a kis dosszié újbóli kézben tartása. Nagyon szeretem őt! Jobban mint akkor. Másképp. Mélyebben, a világon a legjobban. Miért raktam ezt ki? Csak azért, hogy ti is szeressétek egymást!" - írta a valódi szerelmi vallomást feleségének címezve Schober Norbert, aki nagyon büszke családjukra és a mai napig tartó szerelmükre.

A képek között lapozhat: