Férjhez megy a Megasztár egykori gyereksztárja

Patai Anna
Vágólapra másolva!
A Megasztárban még gyerekként látott Patai Anna javában készül az esküvőjére, most a részletekről is mesélt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, pár hónapja eljegyezték Patai Annát, akit 2010-ben, 11 éves korában ismert meg az ország a Megasztár egyik tehetségeként. Az énekesnő és a párja, Bence azóta is készülnek az eksüvőre, amelyre elvileg jövő augusztusban kerül sor.

"Megbeszéltük, hogy kis esküvőt szeretnénk, de azután összeírtuk, ki mindenkit szeretnénk meghívni, és akkor nyilvánvalóvá vált: ez a lagzi nem lesz kicsi" – mondta Anna a Story magazinnak.

Patai Anna Forrás: Instagram/Patai Anna
Patai Anna a Megasztárban Forrás: TV2

"Bence augusztus 26-án, a szülinapomon kérte meg a kezem. Mindketten sokat dolgoztunk aznap, de ő ragaszkodott hozzá, hogy elmenjünk vacsorázni, pedig én éppen mondani akartam, hogy nyugodtan kihagyhatjuk, lesz még szülinapom. Elmentünk egy olasz étterembe, utána pedig sétáltunk egyet a várban. Olyan helyre vezetett, ahol nincs sok ember... Néztük a gyönyörű kilátást, aztán láttam, hogy valamit keres a zsebében. Először nem is mertem arra gondolni, hogy egy gyűrű, hiszen mi van, ha mégsem... De amikor megláttam a kis piros ékszerdobozt, nagyot dobbant a szívem. Aztán feltette a nagy kérdését, én pedig természetesen igent mondtam" – mesélte az eljegyzésről.