Válásuk részleteiről beszélt Kulcsár Edina elhagyott férje, Csuti

Szabó András Csuti
Szabó András Csuti
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, Szabó András, azaz Csutit annyira megviselte az elmúlt időszak, hogy szakemberhez fordult segítségért, hogy fel tudja dolgozni az eseményeket. Sokan találgatták, hogy vajon Csuti nevét kapja-e Kulcsár Edina és G.w.M közös gyereke, de az elhagyott férj erről hallani sem akart, ezért felgyorsultak az események.
Vágólapra másolva!

Miközben a volt szépségkirálynő hamarosan új családot alapít a rapper G.w.M-mel, addig Csuti újabb kapcsolata ért véget. Sokáig úgy tűnt, hogy nagy az összhang közte és Gina nevű barátnője között, majd hirtelen véget vetettek a románcnak és felröppentek a pletykák, hogy az üzletember máris egy másik nővel került közelebbi kapcsolatba.

A híreszteléseket nem erősítette meg, de sokan úgy gondolják, hogy a színésznővel, Szorcsik Viktóriával lett szorosabb a kapcsolatuk. Csuti egy kérdezz-felelek során válaszolt a követői kérdésekre, melyben rákérdeztek a válására is, annyit írt szűkszavúan, hogy folyamatban van a dolog.

A Bors érdeklődésére elárult a válásról több információt is.

elindult, a papírok be vannak adva a bíróságon. Ennél bővebben azonban szeretnék beszélni erről" – nyilatkozta röviden Szabó András Csuti.

Arra, hogy sikerült-e feleségével a fontosabb részletekről megegyezni, mint a gyermekelhelyezés és a vagyonmegosztás kérdése, röviden válaszolt.

„Ez még nem nyilvános, de biztos vagyok benne, hogy sima válás lesz" – zárta a beszélgetést az üzletember.