Ezzel a modellel találkozgat Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio A nagy Gatsby
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, az a hír járja, hogy Leonardo DiCaprio hosszú kapcsolata után máris egy szupermodell társaságában vigasztalódik. Sokan gúnyolódtak a színészen, hogy 25 év alatti nőkkel még sosem volt viszonya, sőt, mindegyik barátnőjével szakított, mielőtt az betöltötte volna ezt az életkort. A színész most erre a pletykára rácáfolt, ugyanis a 27 éves Gigi Hadiddal találkozgat.
Vágólapra másolva!

DiCaprio már közel jár az ötvenhez, ezért lehet engedett az elvárásaiból és megkörnyékezte Gigi Hadidot, aki egy évvel ezelőtt szakított kislánya apjával. Az egyedülálló anyuka a viharos szakítását követően sokáig egyedül volt és gyerekére koncentrált. Most úgy tűnik, hogy már túllépett Zayn Malik zenészen, hiszen ő is nyit a 47 éves DiCaprio felé.

"Leo ezt elbagatellizálja, de az tagadhatatlan, hogy van egy típusa, vagy legalábbis eddig volt" – mondta a forrás a Us Weeklynek arra utalva, hogy Hadid idősebb, mint a színész legutóbbi barátnői, majd folytatta.

jobban megenyhült, és többször célozgat a haverjainak arra, hogy sokkal kevésbé érdekli ez a „playboy" életmód" – mondta a színész neve elhallgatását kérő ismerőse.

Gigi Hadidról annyit árult el egy ismerőse, hogy a modell szeptember elején még úgy érezte, hogy nem áll készen egy romantikus kapcsolatra, ezért a színésszel egyelőre csak barátok.