Mégis tiltja a meztelenkedést a videómegosztó oldal

amouranth asmr
Amouranth az egyik ASMR-es performansza közben
Vágólapra másolva!
A Twitch megpróbált lazítani kicsit a szabályain, de az ügyvezető igazgató szerint azonnal visszaéltek a művészi ábrázolásos kivétellel.
Vágólapra másolva!

Néhány nappal az erotikus tartalmakkal kapcsolatos szabályozásának érdemi felpuhítását követően részlegesen visszatáncolt a Twitch, az Amazon tulajdonában lévő cég szerint mégis tilosak maradnak a művészi kontextusban megjelenített női mellek.

Eddig is megtalálták a módját egyes streamerek, hogy erotikus jellegű tartalmakat közvetítsenek a Twitch szabályainak megsértése nélkül Forrás: Amouranth / YouTube

Dan Clancy ügyvezető igazgató tájékoztatása szerint az ötlet az volt, hogy az alkotók „kifejezhessék az embert a művészetükben", ám egyes streamerek azonnal visszaéltek a lehetőséggel, például generatív mesterséges intelligenciával létrehozott, realisztikus jellegű meztelenséget kezdtek mutogatni a nézőknek. Erősen egyéni értelmezés kérdése, hogy ezek a képek a művészet kategóriába tartoznak-e, plusz az elkövetők milyen szándékból mutogatták őket.

A Twitch ettől függetlenül nem vonta vissza az összes változtatást, így például a szexi táncok és a kívánt testrészeket szándékosan kiemelő öltözködés továbbra is megtűrt marad az élő közvetítéses oldalon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!