Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Csak így telepíthető tisztán az új Windows 11

windows 11 laptop notebook noteszgép számítógépezés computer pc
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Várhatóan november közepétől lesz elérhető a médiakészítő eszközön át.
Vágólapra másolva!

Csúnya meglepetés érheti a Windows 11 halloweenkor kiadott 23H2 főverzióját tisztán installálni próbálókat, ugyanis a telepítő pendrive vagy DVD létrehozására kitalált hivatalos segédprogram továbbra is tavaly őszi 22H2 változatot tölti le. A turpisságra jó eséllyel csak a rendszer telepítését követően derül majd fény, hiszen a letöltési oldalon szó sem esik erről, ráadásul még nem fordult elő olyan, hogy régi verziót töltött volna le a segédprogram.

A többségnek csak a telepítés után tűnhet fel, hogy mégsem sikerült frissíteniük a legújabb Windows 11-re Forrás: Windows / Unsplash

Ettől függetlenül lehetőség van a Windows 11 2023 Update tiszta telepítésére, az operációs rendszer letöltési oldalán ISO-képfájlban beszerezhető a telepítőkészlete. DVD-ről való telepítési igény esetén a képfájl tartalma közvetlenül kiírható optikai korongra a Windowsból, pendrive-ról való telepítés esetén pedig például a Rufus vehető igénybe a telepítési adathordozó létrehozására.

A Microsoft szerint a telepítési adathordozó készítésére kitalált hivatalos eszközön át várhatóan november közepétől lesz elérhető a Windows 11 2023 Update, mivel jelenleg letöltési mérettel kapcsolatos optimalizálással vannak elfoglalva az illetékesek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről