Indul a Threads böngészős felülete

fiatal nő laptop notebook számítógépezés home office
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Hullámokban válik elérhetővé a felhasználók számára.
Vágólapra másolva!

Nincs elragadtatva Mark Zuckerberg a nem titkoltan Twitter-klónnak szánt Threads közösségi oldal teljesítményétől. Az elérhetővé válásakor minden várakozást felülmúlt érdeklődés övezte a szolgáltatást, jókora részt mert az Elon Musk közösségi hálózatát elhagyni kívánók már régóta próbálnak új helyet keresni maguknak, így napokon belül meglett a 100 millió regisztrált felhasználó.

Egyelőre nem tűnik számítógépes használatra szántnak a Threads webes felülete Forrás: Meta

Viszont a rendkívül fapados formában elindult Threads megtartani nem tudja a felhasználóit, már régóta csak a regisztráltak töredéke indítja el napi szinten a mobilappját, ráadásul őket is átlagosan csak pár percre köti le a szolgáltatás.

Zuckerberg reményei szerint a felhasználók megtartásának képessége a fontos funkciók folyamatos implementálásával javulni fog majd. Most megkezdődött az egyik általa kritikusnak vélt fejlesztés hullámokban való elérhetővé tétele, a következő napokban minden támogatott országban elérhetővé válik majd a számítógépes böngészőből használható felülete a threads.net webcímen.

Hatalmas szenzációra nem kell számítani, a Threads böngészős felülete többé-kevésbé a mobilapp felületének felnagyított variánsa, egyáltalán nem tűnik számítógépes használatra tervezettnek és optimalizáltnak. Ettől függetlenül több a semminél, talán pár hónapon belül sikerül majd rendbe tenniük a fejlesztőknek.

Mindeközben továbbra sem tudni, hogy az Európai Unióban mikor válhat elérhetővé a Threads.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!