Magic 4 néven érkezik a Honor új felsőkategóriás telefonja

Vágólapra másolva!
Közeledik az év egyik legnagyobb mobilos eseménye, a Spanyolországban megtartott Mobil Világkongresszus, ahová a Honor számos újdonsággal készül. Persze a legjobban mindenkit egy új csúcstelefon foglalkoztat, aminek most már a nevét is leleplezte a gyártó.
Vágólapra másolva!

Habár korábban az elhintett információk alapján még arra tippeltünk, hogy a Kínában már megjelent Magic V nevű telefont mutathatja be Európában is a Honor, most kiderült, hogy tévedtünk. A barcelónia Mobil Világkongresszusra ugyanis a Magic 4-sorozattal érkeznek, ami egyben azt is jelenti, hogy többféle telefont leplezhet le egyszerre a gyártó.

A csúcskategóriától valószínűleg egyik sem áll majd távol, az ugyanis a kínai közösségi médiában már kiderült, hogy a Qualcomm legújabb, Snapdragon 8 Gen 1-es processzora dolgozik majd bennük, és mindegyik támogatni fogja az 5G-t is.

A Honor prémium minőséget és újszerű funkciókat ígér, és a rövidke kedvcsináló videó alapján minden bizonnyal ezúttal is komoly szerepet kapnak a kamerás képességek. A Honor február 28-án tartja a sajtóbemutatóját, ahol az ígéretek szerint több újdonságot is leleplez majd a gyártó.