Pénteken nyílik az idei Fotószalon

Vágólapra másolva!
Idén is megrendezi Fotószalon elnevezésű kiállítását a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének (MAOE) fotóművészeti tagozata, helyszűke miatt azonban kevesebb fotográfia lesz látható, mint az előző években - tájékoztatta a MAOE alelnöke csütörtökön az MTI-t.
Vágólapra másolva!

A pénteken nyíló 8. Fotószalonon 52 fényképet tekinthetnek meg az érdeklődők a felújítás alatt álló Vigadó Galéria ideiglenes kiállítóhelyén, a belvárosi Vörösmarty utcában - mondta Módos Gábor. Közlése szerint azért "találták ki" e tárlatot, mert a budapesti kiállítóhelyek telítettsége miatt sokan nem tudják önállóan megmutatni munkáikat a nagyközönségnek.

A június 20-ig nyitva tartó fotószalonon látható például Chochol Károly, Csák Miklós, Kresz Albert, Normantasz Pauliusz, Tillai Ernő és Tóth József egy-egy felvétele. A fiatal generációt a frissen diplomázott Kudász Gábor Arion képviseli. Módos Gábor kitért arra is, hogy a tárlat megnyitóján most jubiláló alkotókat is köszöntenek; az idén 80 éves Ács Irén, Lussa Vince és Nádor Ilona külön kiállításon összesen 26 képet mutat be.