Temetőben ünnepeltek volna Polgár Árpádék, de kidobták őket

Polgár Árpád és Polgár Tünde
Fotó: Instagram/Polgár Árpád
Vágólapra másolva!
Polgár Árpád és Polgár Tünde New Orleansban ünnepelték a 25. évfordulójukat, nem ment azonban minden a terv szerint.
Vágólapra másolva!

Polgár Árpád és Polgár Tünde kedvenc amerikai városukban, New Orleansban ünnepelték a 25 éves évfordulójukat, ahol a híres temetőt, a három részből álló St. Louist is meglátogatták – az ott tartózkodásuk azonban meglehetősen rövidre sikeredett.

A temető jellegzetessége, hogy szinte csak kriptákból áll, de egyébként a városképnek is ugyanúgy része, mint a dzsesszbárokkal zsúfolt francia negyed, így rengeteg turista látogatja. Csak vezetett túrán lehet részt venni, Polgár Árpádék azonban lekésték ezt, és a portás megvesztegetésével jutottak be – utána viszont hamar kidobták őket, mint az a YouTube-on közzétett videójukból kiderült.

Nézzen bele a Polgár házaspár New Orleans-i kalandjába!

Életünkben először kidobtak bennünket a temetőből! Mondjuk ez szerintem jó, mert ezzel azt mondják, hogy még nem vagyunk oda valók"

– magyarázta a videóban Polgár Tünde, majd a férje vette át a szót. 

"Az van, hogy az összes jegy elkelt, mire kimentünk a temetőbe. Volt ott egy portás, és mivel mi magyarok vagyunk, hát bepróbálkoztunk. Először próbáltam egy tízessel, de éreztem, hogy kevés lesz. Bár szerintem csak hülye volt, mert nem fogadhatja el ott, ahol kamerák voltak. Végül vagy ötször elmondta, hogy fejenként huszonöt dollár a túra, mire Tünde adott neki egy ötvenest. Végül be is engedett minket, de egy perc múlva érkezett valaki, aki kizavart minket" – mesélte Polgár Árpád.

A házaspár még eljutott egy vudu papnő sírjáig, Polgár Tünde szerint akár az ő átka is lehetett, hogy kidobták őket – de még a temetőben sírhelyet vásárolt Nicolas Cage is lehetett az oka. "Szerintem ez a vudu papnő átka volt, hiszen az ő sírjához még eljutottunk. 

De az is lehet, hogy a Nicolas Cage megtudta, hogy jövünk, és kidobatott minket,

mivel hallotta, hogy mit mondtál róla. Mert hogy a színész abban a temetőben vett sírhelyet a családja számára, és megépíttette a piramist, ami majd a síremléke lesz neki és a rokonainak. Szerintem ő is néz minket, és tudja, hogy mennyire utálod őt. Mindenesetre szerintem jó jel, hogy még akkor sem engednek be minket a temetőbe, ha lefizetjük a portást" – elmélkedett Polgár Tünde.