Újabb titkot árult el Kulcsár Edina a születendő kisfiáról

Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina igyekszik, hogy folyton felhívja magára a figyelmet valamilyen módon, ezért negyedik terhességénél sem árult el egyszerre túl sok részletet, most újabb információt osztott meg a követőivel.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és G.w.M februárban jelentették be, hogy ismét szülők lesznek, az egykori szépségkirálynő és a rapper közös fiukat várják, pedig kislányuk még a napokban lett egyéves. A bejelentésük óta folyton faggatják őket a közösségi oldalaikon, ők pedig nagyon élvezik azt, hogy újra a figyelem középpontjába kerültek. Főleg Kulcsár, aki folyamatosan utalást tesz a születendő kisfiuk nevére, vagy a terhességével kapcsolatos kérdésekre, konkrétumokat azonban ritkán árul el.

G.w.M és Kulcsár Edina
Pár hónap, és megszületik G.w.M és Kulcsár Edina kisfia
Fotó: Kulcsár Edina / Instagram

Most is egy találós kérdést tett fel korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésében, amelyben az új műkörmét mutogatta, amire egy olyan szimbólumot festettek rá, ami az összes szerette nevének kezdőbetűjét magában rejti. Az egykori szépségkirálynő felsorolta a gyerekei nevét, G.w.M-et, azaz Varga Márkot, valamint anyukáját és mamáját is. A betűn látható, hogy van benne M mint Medox, Márk és mama,  N mint Nina, A mint Amara és anya. Valamint feltűnik egy negyedik betű is, amit egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban fejtegettek a felhasználók, szerintük egy P kezdőbetűt rejt magában a szimbólum Kulcsár Edina körmén, ami a születendő kisfia nevének kezdőbetűje lehet.

A mágikus betű, amiben az összes szerettem kezdőbetűje megtalálható

 - írta a fotóhoz Kulcsár, majd a felsorolás végén egy kérdést tett fel.

És? Mint a kisfiam a pocakomban

 - utalt a negyedik gyereke nevére az egykori szépségkirálynő, aki valószínűleg a teljes nevet is fizetős valóságshow-jában fogja elárulni az előfizetőknek, mint ahogyan eddig is tette. Valószínűleg azért ez a figyelemfelkeltés, mert még több előfizetőt és még több pénzt szeretne keresni ezáltal, hiszen tudja, mennyien kíváncsiak arra, ezúttal milyen különleges nevet választottak a babának.

Kulcsáredina
Kulcsár Edina találós kérdéssel csigázza fel követőit, hátha többen feliratkoznak a fizetős csatornájára
Fotó: Instagram/Kulcsár Edina

Kulcsár Edina már a hatodik hónapban járhat, így hamarosan megszületik a közös kisfiuk, akire G.w.M annyira vágyott. Igaz, még szinte fel sem fogták, hogy úton a baba, de máris szóba került, hogy legyen-e még harmadik gyerek, mert a rapper állítólag készen állna még egy gyerekre. Erről Kulcsár úgy fogalmazott, ha véletlenül sikerülne, akkor biztosan megtartaná, mert abortuszt sosem vállalna, mert abba tönkremenne.

A gyerekvárásról G.w.M is megszólalt, és elárulta, hogy hatalmas áldásnak tartja, hogy ismét édesapa lesz, de annak meg még jobban örül, hogy kisfia születik a feleségétől, de még egyáltalán nem vettek babaholmit.

Mi babonából még nem igazán vásároltunk semmit a kisfiunknak, és egy darabig ez így is fog maradni.

Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában" - mondta korábban G.w.M, aki mostanában egyre többet dicsekszik a pénzével.