Ezt a dolgot nagyon megbánta Rúzsa Magdi

Vágólapra másolva!
Az énekesnő úgy érzi, több hibát is elkövetett a hármas ikrekkel.
Vágólapra másolva!

Rúzsa Magdi hármas ikrei 2022 februárjában születtek, ami ugyan hatalmas boldogság volt, de egyben rengeteg nehézséggel, problémával is meg kellett küzdenie az énekesnőnek. Mint ismert, nemrég egy vadiúj videósorozatot indított Anyu Akadémia címen, melynek minden részében más témáról beszélgetnek egy gyereknevelési tanácsadóval. 

Nemrég elárulta, hogy már teljesen megérti, ha valaki tapasztalat hiányában eleinte sokat aggódik a kicsik miatt. Mint mondta, neki óriási segítség, hogy már beszélnek a gyerekei, és például akkor is szólnak, ha enni akarnak.

Sok mindent másképp csinálna

A sorozat új részében a gyerekek közti differenciálásról és a fejlesztésről beszélgettek egy gyereknevelési tanácsadóval. Ebben az énekesnő elmondta, rengeteg tanácsot kapott most kétéves hármas ikrei nevelésében, de idővel rájött, hogy egyik sem jó.

Azt látom hármas ikrek mellett, hogy ha egy nap születne még egy gyerekem – bár nem készülök rá – nagyon-nagyon másképp csinálnék nagyon sok mindent

– árulta el az énekesnő, majd ki is fejtette, hogy leginkább azon változtatna, hogy nem figyeli mások gyerekeit.

"A saját gyerekeimen keresztül is látom, hogy három gyerek mennyire különböző. Náluk például a beszédben, érdeklődési körben, és csomó minden másban is akkora az eltérés” – mondta.

Úgy látja, a közösségi oldalakra mindenki kiteszi a legszebb és a legügyesebb pillanatokat, de a nehezebb dolgokról nincsen nyílt kommunikáció.

Nem tesszük ki a hisztit, csomó mindent, ami akár segíteni tudna, hogy lám, a másik gyerek is behisztizik, a másik gyereknél is vannak alvásproblémák, a másik gyerek is tud úgy fogzani, hogy üvölt. Szóval ez az összehasonlítgatás szerintem szörnyű, nemcsak gyerekeknél, felnőtteknél is.

 Ezt abba kellene hagynunk, mert bevisz az erdőbe" - magyarázta. Mint mondta, számára nagy segítség volt, mikor úgy döntött, onnantól kezdve nem hallgat másra, csak a saját megérzéseire, és sikerült elengednie az összehasonlítgatást.

Nem hasonlítanak mindenben a kicsik

Az énekesnő egyébként egyre gyakrabban mutatja meg gyerekeit, Lujzát, Kevét és Zalánt, akik februárban lettek kétévesek. Gyerekei három teljesen különböző személyiségek, akik egymást tanítva, egymás mellett fejlődnek. Lánya a legcserfesebb és a legkommunikatívabb, fiainak pedig már saját érdeklődési köreik is vannak.